Life

Cum poți să conectezi același cont de Whatsapp pe mai multe telefoane diferite. Trucul pe care puțini îl știu

Știai că poți să conectezi același cont de Whatsapp pe mai multe telefoane diferite? Există un truc pe care trebuie să îl cunoști neapărat.
29.04.2023 | 15:35
Cum poti sa conectezi acelasi cont de Whatsapp pe mai multe telefoane diferite Trucul pe care putini il stiu
Cum poți să conectezi același cont de Whatsapp pe mai multe telefoane diferite. Sursă foto: Pinterest
ADVERTISEMENT

Dacă ai cont de Whatsapp, află că poți să te conectezi pe mai multe telefoane diferite în același timp. Recent, compania a anunțat o astfel de opțiune pentru clienții săi. Aceștia se pot conecta deci pe alte patru smartphone-uri în același timp.

Cum poți să conectezi același cont de Whatsapp pe mai multe telefoane diferite

Fie că ai cont de Whatsapp pe un telefon cu Android, sau iOS, conform companiei, poți să folosești același cont în total pe cinci telefoane diferite. Cum poți să faci acest lucru? În primul rând trebuie să instalezi cea mai nouă versiune a aplicației Whatsapp.

ADVERTISEMENT

În momentul în care ai finalizat instalarea aplicației pe telefon, selectezi limba. Urmează apoi acceptarea termenilor și a condițiilor, iar apoi vei observa ceva interesant. Mai exact, în ecranul în care ar trebui să bagi numărul de telefon, în dreapta sus, există trei puncte verticale.

Mai departe trebuie să apeși aceste trei puncte verticale și vei avea două opțiuni. Tu trebuie să apeși pe ”Link a device”. După ce vei apăsa butonul vei fi dus într-o nouă fereastră. Acolo poți scana codul QR de pe telefonul pe care vrei să îl adaugi.

ADVERTISEMENT

Mulți au făcut deja testul și s-a dovedit că un cont de Whatsapp poate fi folosit simultan pe cinci telefoane diferite. Această nouă opțiune funcționează cât se poate de bine, astfel că poți să primești în timp real mesajele pe orice telefon utilizat.

Noi funcții pentru utilizatorii aplicației

Amintim că recent, Whatsapp a venit cu o altă noutate așteptată de numeroși utilizatori. Este vorba despre funcția numită “Keep in Chat”. Aceasta le permite utilizatorilor să păstreze anumite mesaje, chiar și după activarea funcției Disappearing Messages.

ADVERTISEMENT

La fel ca și în cazul funcției de mai sus însă, pentru a se bucura de ea, utilizatorii trebuie să instaleze cea mai recentă actualizare a Whatsapp pentru telefoanele Android sau iOS. Și s-ar părea că noutățile Whatsapp nu se opresc doar aici.

Anterior, compania a anunțat o altă funcție care va permite mai mult conținut pentru fișierele media trimise. Mai exact, utilizatorii aplicației vor putea adăuga descrieri personalizate GIF-urilor, înlocuind marcajele existente.

ADVERTISEMENT

O astfel de opțiune a fost momentan în probe în luna aprilie. Drept urmare, va fi nevoie de timp până când aceasta va fi disponibilă pentru toți utilizatorii. Să nu uităm că aproape lunar, Whatsapp le promite utilizatorilor săi o experiență din ce în ce mai plăcută pe aplicație.

ADVERTISEMENT
Scriitoarea JK Rowling, acuzată de „cruzime”, după ce și-a bătut joc de primul...
Scriitoarea JK Rowling, acuzată de „cruzime”, după ce și-a bătut joc de primul manager transsexual din fotbalul britanic
Ce se schimbă la CNP-urile românilor
Ce se schimbă la CNP-urile românilor
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Un nou drog periculos descoperit în România. S-au emis alerte la nivel european,...
Un nou drog periculos descoperit în România. S-au emis alerte la nivel european, după ce a murit un copil de 13 ani
Iubita fiului Nadiei Comăneci, apariţie de senzaţie. Imagine rară cu tânăra în ziua...
Iubita fiului Nadiei Comăneci, apariţie de senzaţie. Imagine rară cu tânăra în ziua în care Dylan a fost în culmea fericirii
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
Mesajul transmis de Florin Piersic de pe patul de spital. Ce se întâmplă...
Mesajul transmis de Florin Piersic de pe patul de spital. Ce se întâmplă cu marele actor
Celebrul mafiot Michael Franseze a venit în România. I-a vizitat pe frații Tate
Celebrul mafiot Michael Franseze a venit în România. I-a vizitat pe frații Tate
Anamaria Prodan şi Reghecampf s-au împăcat! Impresara aruncă bomba: „Nu mai are sens...
Anamaria Prodan şi Reghecampf s-au împăcat! Impresara aruncă bomba: „Nu mai are sens să ne mai facem de râs în faţa României!”
Firmele care au primit, înainte de campania electorală, contracte de sute de milioane...
Firmele care au primit, înainte de campania electorală, contracte de sute de milioane de lei de la primăriile conduse de Clotilde Armand, Radu Mihaiu și Robert Negoiță. Cine le controlează
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește...
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește într-o bucurie