Life

WhatsApp vine cu o nouă funcție surpriză. Ce vor putea face de acum utilizatorii

WhatsApp vine cu noutăți. Cei care folosesc aplicația vor avea parte de o surpriză plăcută. Despre ce este vorba și ce vor putea să facă?
18.04.2023 | 08:40
WhatsApp vine cu o noua functie surpriza Ce vor putea face de acum utilizatorii
WhatsApp vine cu o nouă funcție surpriză. Sursă foto: Pinterest
ADVERTISEMENT

WhatsApp introduce o nouă funcție pentru utilizatori săi. Momentan, însă, doar o parte dintre ei se vor putea bucura de ea. În momentul în care va fi funcțională total însă, cel mai probabil mulți vor fi fericiți.

Noua funcție pregătită de WhatsApp

Și totuși ce prevede noua funcție WhatsApp și ce vor putea să facă utilizatorii? Conform anunțului făcut companie, această funcție va permite mai mult conținut pentru fișierele media trimise. Cu alte cuvinte, utilizatorii vor putea adăuga descrieri personalizate GIF-urilor, înlocuind marcajele existente.

ADVERTISEMENT

Momentan funcția WhatsApp se află în probe. Astfel, doar anumiți utilizatori o pot accesa. Și să nu uităm că, anterior, WhatsApp a mai introdus o funcție care permitea utilizatorilor să trimită fișiere media cu texte predefinite.

În curând însă, textele vor putea fi personalizate, iar contextul fișierelor media trimise va putea fi mult mai mare. Cu alte cuvinte, descrierea va fi primită de ceilalți ca un mesaj separat. În acest sens vor fi evitate interpretările greșite.

ADVERTISEMENT

Trebuie menționat că până acum, utilizatorii puteau doar să păstreze sau să elimine mesajul implicit pentru documentele transmise. De acum însă, lucrurile vor fi mult mai simple, dar și benefice pentru ei.

Astfel, în momentul în care un utilizator selectează un contact căruia vrea să îi trimită un conținut media, în partea de jos va apărea o casetă. În aceasta avem un câmp unde putem adăuga un mesaj explicativ pentru a nu lăsa loc de interpretări.

ADVERTISEMENT

Ce alte noi funcții urmează să fie implementate

Amintim că anterior, WhatsApp anunța că lucrează la o altă funcție care vizează mesajele vocale. Totuși, aceasta s-ar putea să nu fie pe placul tuturor utilizatorilor. Mai exact, mesajele vocale vor putea fi ascultate doar odată și nu vor mai putea fi trimise altor persoane.

La fel ca și în cazul funcției de mai sus însă, aceasta este în proces de testare la momentul de față. Ea este adresată în principal utilizatorilor care nu își doresc ca orice tip de conținut să poată să fie transmis, arată The Sun.

ADVERTISEMENT

Noua funcție ar urma să fie disponibilă atât pentru cei care au iPhone, cât și pentru utilizatorii de Android. Nu este clar însă când va putea fi accesată de toată lumea. Iar aceasta este doar una dintre schimbările pregătite de WhatsApp în anul 2023.

În luna februarie, Mark Zuckerberg anunță lansarea unei noi aplicații Whatsapp Desktop pentru Windows. Prin intermediul acesteia, utilizatorii urmau să poată efectua apeluri video cu până la trei persoane.

ADVERTISEMENT