Life

WhatsApp vine cu o nouă funcție surpriză. Ce vor putea face de acum utilizatorii

WhatsApp vine cu noutăți. Cei care folosesc aplicația vor avea parte de o surpriză plăcută. Despre ce este vorba și ce vor putea să facă?
18.04.2023 | 08:40
WhatsApp vine cu o noua functie surpriza Ce vor putea face de acum utilizatorii
WhatsApp vine cu o nouă funcție surpriză. Sursă foto: Pinterest
ADVERTISEMENT

WhatsApp introduce o nouă funcție pentru utilizatori săi. Momentan, însă, doar o parte dintre ei se vor putea bucura de ea. În momentul în care va fi funcțională total însă, cel mai probabil mulți vor fi fericiți.

Noua funcție pregătită de WhatsApp

Și totuși ce prevede noua funcție WhatsApp și ce vor putea să facă utilizatorii? Conform anunțului făcut companie, această funcție va permite mai mult conținut pentru fișierele media trimise. Cu alte cuvinte, utilizatorii vor putea adăuga descrieri personalizate GIF-urilor, înlocuind marcajele existente.

ADVERTISEMENT

Momentan funcția WhatsApp se află în probe. Astfel, doar anumiți utilizatori o pot accesa. Și să nu uităm că, anterior, WhatsApp a mai introdus o funcție care permitea utilizatorilor să trimită fișiere media cu texte predefinite.

În curând însă, textele vor putea fi personalizate, iar contextul fișierelor media trimise va putea fi mult mai mare. Cu alte cuvinte, descrierea va fi primită de ceilalți ca un mesaj separat. În acest sens vor fi evitate interpretările greșite.

ADVERTISEMENT

Trebuie menționat că până acum, utilizatorii puteau doar să păstreze sau să elimine mesajul implicit pentru documentele transmise. De acum însă, lucrurile vor fi mult mai simple, dar și benefice pentru ei.

Astfel, în momentul în care un utilizator selectează un contact căruia vrea să îi trimită un conținut media, în partea de jos va apărea o casetă. În aceasta avem un câmp unde putem adăuga un mesaj explicativ pentru a nu lăsa loc de interpretări.

ADVERTISEMENT

Ce alte noi funcții urmează să fie implementate

Amintim că anterior, WhatsApp anunța că lucrează la o altă funcție care vizează mesajele vocale. Totuși, aceasta s-ar putea să nu fie pe placul tuturor utilizatorilor. Mai exact, mesajele vocale vor putea fi ascultate doar odată și nu vor mai putea fi trimise altor persoane.

La fel ca și în cazul funcției de mai sus însă, aceasta este în proces de testare la momentul de față. Ea este adresată în principal utilizatorilor care nu își doresc ca orice tip de conținut să poată să fie transmis, arată The Sun.

ADVERTISEMENT

Noua funcție ar urma să fie disponibilă atât pentru cei care au iPhone, cât și pentru utilizatorii de Android. Nu este clar însă când va putea fi accesată de toată lumea. Iar aceasta este doar una dintre schimbările pregătite de WhatsApp în anul 2023.

În luna februarie, Mark Zuckerberg anunță lansarea unei noi aplicații Whatsapp Desktop pentru Windows. Prin intermediul acesteia, utilizatorii urmau să poată efectua apeluri video cu până la trei persoane.

ADVERTISEMENT
Fost fotbalist al Stelei, dezvăluiri incredibile din Coreea de Nord: „Știți ce am...
Fost fotbalist al Stelei, dezvăluiri incredibile din Coreea de Nord: „Știți ce am mâncat? Răducioiu și-a vomitat mațele”
Ebrahim Raisi, ce nu ni s-a spus: cum era poreclit în Iran și...
Ebrahim Raisi, ce nu ni s-a spus: cum era poreclit în Iran și de ce regimul a ascuns, inițial, moartea sa
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Un sat montan din Europa introduce taxă de intrare pentru turişti, din cauza...
Un sat montan din Europa introduce taxă de intrare pentru turişti, din cauza celor care îşi fac selfie-uri
Cât de frumoasă şi ce studii are unica fiică a lui Sabin Ilie....
Cât de frumoasă şi ce studii are unica fiică a lui Sabin Ilie. Melissa întoarce toate privirile
Apariție scandaloasă la Cannes! O prezentatoare TV s-a afișat fără lenjerie intimă /...
Apariție scandaloasă la Cannes! O prezentatoare TV s-a afișat fără lenjerie intimă / FOTO
REGULĂ NOUĂ la BANCOMATE! Cum se EXTRAG BANII din CONTURILE ROMÂNEȘTI
REGULĂ NOUĂ la BANCOMATE! Cum se EXTRAG BANII din CONTURILE ROMÂNEȘTI
Ce se va întâmpla cu rolul Gianinei din Las Fierbinți după ce a...
Ce se va întâmpla cu rolul Gianinei din Las Fierbinți după ce a aflat că e însărcinată
Toți românii sunt obligați. 27 mai este ultima
Toți românii sunt obligați. 27 mai este ultima
George și Ionela au murit ieri, în Iași. Ce tragedie! Ce tineri și...
George și Ionela au murit ieri, în Iași. Ce tragedie! Ce tineri și frumoși erau! În loc de nuntă, acum familiile se pregătesc de înmormântare
Zelenski spune că aliații Kievului „se tem” de o înfrângere a Rusiei și...
Zelenski spune că aliații Kievului „se tem” de o înfrângere a Rusiei și ar vrea ca Ucraina „să câștige în așa fel încât Rusia să nu piardă”
Zodiile care au karma de partea lor marți, 21 mai. Oricine le-a greșit...
Zodiile care au karma de partea lor marți, 21 mai. Oricine le-a greșit le va cere iertare în genunchi