Life

Cum poți vedea cine te-a respins pe Facebook. Aici găsești lista celor care nu vor să-ți fie prieteni

Cum afli cine nu ți-a acceptat cererea de prietenie pe Facebook. Unde se află, de fapt, ascunse solicitările respinse de ceilalți.
17.02.2023 | 18:40
Cum poti vedea cine tea respins pe Facebook Aici gasesti lista celor care nu vor sati fie prieteni
Cum afli cine nu ți-a acceptat cererea de prietenie pe Facebook. Unde se află, de fapt, ascunse solicitările respinse. Sursa foto: james-hunker.blogspot.com
ADVERTISEMENT

Cum poți vedea cine te-a respins pe Facebook. Aici găsești lista celor care nu vor să-ți fie prieteni, chiar dacă ai cerut acest lucru la un moment dat. E foarte ușor să descoperi care sunt persoanele care nu au dorit să comunice cu tine.

Cum afli cine nu ți-a acceptat cererea de prietenie pe Facebook. Unde se află, de fapt, ascunse solicitările respinse

Ți s-a întâmplat vreodată să trimiți cereri de prietenie pe Facebook și să nu primești niciun răspuns, deși au trecut luni bune? Dacă te-ai confruntat cu această situație află că există două răspunsuri: contul este inactiv sau utilizatorul te-a ignorat.

ADVERTISEMENT

În cazul în care este valabilă a doua variantă, atunci trebuie să știi unde se află, de fapt, ascunse solicitările care ți-au fost respinse. Dacă ești pe desktop e nevoie să faci click pe acest link:  https://www.facebook.com/friends/requests, scrie The Sun.

Pagina te duce direct la solicitările de prietenie aflate în așteptare. Apasă apoi Vizualizare solicitări, în partea din stânga sus. E vorba de toate solicitările pe care le-ai trimis de-a lungul timpului, dar care au fost ignorate.

ADVERTISEMENT

Opțiunea de pe telefonul mobil este la fel de simplă. Intră în meniul aplicației Facebook, apoi apasă Prieteni și atinge Cereri în stânga sus. Aici poți arunca o privire la solicitările aflate în așteptare, indiferent dacă este vorba de o zi sau de o lună.

Faceți click pe cele trei puncte din dreapta sus și veți primi o fereastră pop-up care spune Vedeți cererile trimise. În acest moment vor apărea toate solicitările ignorate pe care le-ați trimis. Din fericire, acestea pot fi anulate foarte ușor.

ADVERTISEMENT

Facebook, informații suplimentare despre cereri

Facebook oferă mai multe informații suplimentare despre cererile de prietenie. Dacă ai primit o notificare care te anunță că ai primit o astfel de solicitare, dar nu o vezi în contul tău înseamnă că s-au produs unele schimbări.

E foarte posibil ca persoana respectivă, care a trimis cererea, să o fi șters. De asemenea, sunt șanse mari să fi respins chiar tu cererea de prietenie a utilizatorului respectiv. Totodată, mai există și varianta în care persoana și-a dezactivat contul după trimiterea cererii.

ADVERTISEMENT

În altă ordine de idei, dacă contul persoanei în cauză este în continuare activ poți să îi trimiți un mesaj prin care să îi spui să îți trimită altă cerere de prietenie. Poți face acest lucru chiar și tu dacă îți dorești o legătură cu acel utilizator.

ADVERTISEMENT
Tags: