Life

Cum s-a îmbrăcat Andreea Bălan la premiera noului sezon Te cunosc de undeva. L-a uimit până și pe Pepe

Apariția Andreei Bălan la premiera noului sezon Te cunosc de undeva, de pe Antena 1. Pepe a rămas uimit. Cum s-a îmbrăcat artista.
02.04.2023 | 16:06
Ce rochie a avut și cum a pătruns Andreea Bălan în noul sezon Te cunosc de undeva. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Andreea Bălan a atras toate privirile în noul sezon al emisiunii ”Te cunosc de undeva”, de pe Antena 1, care a debutat pe micile ecrane ale românilor, în seara zilei de 1 aprilie 2023. Cântăreața a avut o apariție spectaculoasă, uimind pe toată lumea, inclusiv pe moderatorul show-ului TV, Pepe.

Andreea Bălan, ținută și apariție spectaculoase în noul sezon ”Te cunosc de undeva”. Ce i-a spus Pepe

Andreea Bălan a pășit cu pași extrem de încrezători în noul sezon al emisiunii unde este jurat. Artista a intrat în platou, în ritm de dans, îmbrăcată într-o rochie mulată pe corp, de culoare gri, cu un umăr descoperit și care-i scotea foarte bine în evidență silueta frumoasă.

ADVERTISEMENT

În timpul dansului, Andreea Bălan s-a agățat de o bilă mare, de aceeași culoare ca a rochiei, gri. Pepe s-a apropiat de colega lui de breaslă și i-a remarcat fizicul impecabil, dar și coregrafia cu care și-a obișnuit fanii în concerte și nu numai.

”Ce bine arăți! Tot pe coregrafie, tot pe prize!”, a exclamat Pepe când Andreea Bălan a intrat pe scenă. Solistul va prezenta și în acest an ”Te cunosc de undeva”, în locul lui Cosmin Seleși, alături de Alina Pușcaș, aflată în rolul de moderatoare încă de la prima ediție a concursului.

ADVERTISEMENT

De asemenea, masa juriului a suferit noi modificări în sezonul 19. Andreei Bălan, Ozanei Barabancea, lui Aurelian Temișan și lui Cristi Iacob li s-a alăturat, din nou, coregraful Mihai Petre. Toți patru vor evalua numerele celor noi opt echipe din show.

Cine sunt noile echipe din sezonul 19 al ”Te cunosc de undeva”

Printre cele opt echipe ale sezonului 19 ”Te cunosc de undeva” sunt cântăreți și actori, în același timp, foarte apreciați de-a lungul timpului, de către români. Mai mult, unii dintre ei au mai participat, aflându-se pentru a doua oară în show-ul muzical.

ADVERTISEMENT

Mai exact, noile echipe de la ”Te cunosc de undeva” sunt: Nicole Cherry și Juno, Anca Țurcașiu și Jean Gavril, Damian Drăghici și Cristina Stroe, ADDA și Radu Bucălae, CRBL și Radu Țibulcă, Amna și Misha, Codruța Filip și Valentin Sanfira și WRS și Emilian.

WRS și Emilian au fost, de altfel, câștigătorii sezonului trecut, cel cu numărul 18. Cei doi au obținut cele mai multe puncte din partea juraților, trofeul emisiunii și nu în ultimul rând, un cec în valoare de 15.000 de euro. Drept urmare, și-au asigurat automat un loc și în sezonul 19.

ADVERTISEMENT

De cât timp se difuzează ”Te cunosc de undeva”

”Te cunosc de undeva” se transmite în România de peste un deceniu. Prima oară s-a difuzat în 2012, tot pe Antena 1, iar de atunci emisiunea i-a avut ca prezentatori pe Alina Pușcaș și Cosmin Seleși. Acesta din urmă, însă, a părăsit postul în 2022, fiind înlocuit de Pepe.

ADVERTISEMENT