Life

WRS și Emilian, dezvăluiri din culisele Te cunosc de undeva: “Eu am o problemă acum”

WRS și Emilian au făcut dezvăluiri din culisele emisiunii Te cunosc de undeva. Ce problemă au întâmpinat cei doi concurenți?
01.03.2023 | 20:49
WRS si Emilian dezvaluiri din culisele Te cunosc de undeva Eu am o problema acum
Emilian si WRS sunt din nou concurenți la ”Te cunosc de undeva.” Sursa foto: Antena 1
ADVERTISEMENT

WRS și Emilian au oferit detalii din culisele emisiunii ”Te cunosc de undeva”, care va reveni în curând pe micile ecrane ale românilor, cu un nou sezon. Cei doi vor fi și de această dată concurenți în competiție și vor avea rivali de temut.

WRS și Emilian, detalii despre noul sezon ”Te cunosc de undeva”. Ce dificultăți au avut?

WRS a dezvăluit că unul dintre colegii cu care se vor confrunta va fi artista și actrița Anca Țurcașiu. Fostul participant la ”Eurovision” a rămas uimit când a cunoscut-o, deoarece a fost fascinat de frumusețea ei, la cei 52 de ani.

ADVERTISEMENT

Cu toate că i-a observat fizicul impecabil, WRS a mărturisit că a întâmpinat o problemă. Nu știa cum să-i facă un compliment, încât să nu facă vreo greșeală referitoare la vârsta solistei. În cele din urmă, a reușit să-i transmită mesajul său.

”Am cunoscut-o astăzi pe doamna Anca Țurcașiu. Arată senzațional, eram cu Emilian, nu puteam să vorbim cu ea, nu puteam să ne concentrăm. Eu am o problemă acum, cum faci un compliment unei femei mai în vârstă?

ADVERTISEMENT

Dacă ești surprins de cât de bine arată, e «adică mă faci bătrână?!». Și eram «măi, cum îi zic?», după care i-am făcut un compliment drăguț”, a relatat WRS pentru Cancan.

Emilian și WRS au câștigat sezonul 18 de la ”Te cunosc de undeva”

Emilian și WRS au impresionat în ultimul sezon la ”Te cunosc de undeva”, cel cu numărul 18. Cei doi au avut o prestație foarte apreciată de juriu și au câștigat trofeul și cecul de 15.000 de euro. Nici ei nu s-au așteptat la acest lucru.

ADVERTISEMENT

”Ne bucurăm din suflet că am reușit să câștigăm acest sezon, cu numărul 18. Mie nu îmi vine să cred. Cred că o să mă trezesc peste vreo trei zile și o să realizez ce s-a întâmplat aici. Vreau să vă zic că vă iubesc pe toți și de la fiecare dintre voi am învățat câte ceva”, a spus Emilian la momentul decernării premiului.

Pentru WRS experiența a fost una unică, mai ales că venea după participarea la ”Eurovision”. Consideră că emisiunea l-a ajutat să se dezvolte atât din punct de vedere personal, cât și profesional ”pentru totdeauna”, conform spuselor sale.

ADVERTISEMENT

”Mulțumim tare mult, mulțumim că ne-ați cooptat în această echipă minunată. Nu știu dacă sunt subiectiv, dar cred că a fost cea mai tare echipă. Am învățat multe de la voi, am fost martor la niște momente live care m-au schimbat ca persoană și ca artist pentru totdeauna”, a completat și WRS, atunci când a câștigat ”Te cunosc de undeva”.

ADVERTISEMENT