Life

Surpriză de proporții la Te cunosc de undeva 2023. Cine sunt concurenții din noul sezon

Surpriză la Te cunosc de undeva 2023. Noul sezon va debuta în curând la Antena 1, iar unii dintre concurenți au fost deja anunțați.
25.02.2023 | 16:31
Surpriza de proportii la Te cunosc de undeva 2023 Cine sunt concurentii din noul sezon
Te cunosc de undeva 2023, surpriză de proporții. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

În curând va începe un nou sezon Te cunosc de undeva, iar Antena 1 a pregătit o surpriză de proporții. O echipă care a participat și în sezonul trecut va face senzație și în următorul.

Te cunosc de undeva 2023, surpriză de proporții pregătită de Antena 1. Ce concurenți vor participa în sezonul 18

În această primăvară, un nou sezon Te cunosc de undeva se va difuza la Antena 1. Concurenții au fost deja selectați. Una dintre perechile participante în sezonul trecut va putea fi urmărită din nou, în cadrul show-ului transformărilor.

ADVERTISEMENT

Sezonul 18 a fost câștigat de echipa formată din Wrs și Emilian, iar cei doi cântăreți vor participa și în sezonul 19 al show-ului de la Antena 1, potrivit cancan.ro. Amândoi au făcut senzație și au reușit să interpreteze cu succes orice melodie. Au fost apreciați atât de jurați, cât și de telespectatori.

Printre concurenții care au acceptat să participe la transforming show se numără și Anca Țurcașiu, potrivit sursei menționate anterior. Sezonul 19 al emisiunii va debuta în curând pe micile ecrane, chiar din această primăvară.

ADVERTISEMENT

Wrs și Emilian nu sunt singurii câștigători care participă la un nou sezon Te cunosc de undeva. De exemplu, Emi și Cuza au câștigat sezonul 17 al emisiunii și au participat din nou și în cel cu numărul 18. Cei doi creatori de conținut s-au numărat printre preferații publicului în ambele sezoane.

În sezonul 18 nu au câștigat marele premiu, dar au reușit aproape de fiecare dată să se claseze în topul preferințelor membrilor de la masa juriului. După participarea lui Emi și Cuza în sezonul 18, este posibil ca echipa câștigătoare dintr-un sezon să fie integrată în următoarele, așa cum s-a întâmplat și cu Wrs și Emilian.

ADVERTISEMENT

Wrs și Emilian, transformări inedite la Te cunosc de undeva

Wrs și Emilian au avut tot felul de transformări interesante în sezonul 18 al emisiunii. Printre personajele pe care le-au interpretat se numără Lady Gaga, Sam Smith, Pikotaro, Lou Bega, Enrique Iglesias & Gente de Zona, Mika și Beyonce.

De asemenea, cei doi s-au transformat și în formații rock cunoscute, cum ar fi Queen, Scorpions, Europe și chiar trupa Zdob și Zdub. În finală au interpretat melodia “The sound of silence” a formației rock Disturbed, care le-a adus și premiul cel mare.

ADVERTISEMENT

În cadrul unei ediții speciale de 1 decembrie, cei doi s-au transformat în trupa Andre și au interpretat o parodie a melodiei “Liberă la mare”. Interpretarea i-a amuzat pe jurați, dar și pe telespectatori. De altfel, mulți fani au sperat ca cei doi artiști să participe și în următorul sezon Te cunosc de undeva.

ADVERTISEMENT