Life

Cum să citești mesajele de pe WhatsApp complet fără să le deschizi. Trucul banal pe care puțini îl știu

Știai că poți să citești mesajele de pe WhatsApp complet fără să le deschizi? Există un truc banal pe care puține persoane îl cunosc.
14.03.2024 | 13:24
Cum sa citesti mesajele de pe WhatsApp complet fara sa le deschizi Trucul banal pe care putini il stiu
Cum să citești mesajele de pe WhatsApp complet fără să le deschizi. Sursă foto: Pinterest
ADVERTISEMENT

Poți să citești mesajele de pe WhatsApp complet fără să le deschizi. Poate ți s-a întâmplat și ție măcar o dată să vrei să citești un mesaj, însă expeditorul să nu vadă acest lucru. Cum să faci asta?

Cum să citești mesajele de pe WhatsApp complet fără să le deschizi

WhatsApp a venit cu fel de fel de funcții noi în ultimii ani de zile. Utilizatorii aplicației pot avea mai multă intimitate și de asemenea, se pot bucura de diferite opțiuni interesante.

ADVERTISEMENT

O problemă pentru mulți atunci când vine vorba de rețelele de socializare o reprezintă însă mesajele primite. Poate nu vrem să răspundem acum sau poate vrem să evităm pe cineva. Ce facem în această situație, dacă totuși suntem curioși să aflăm ce are de zis acea persoană?

Cum nimănui nu-i place să fie lăsat pe ”seen”, iată că există soluții. Poți să citești mesaje de pe WhatsApp complet fără să le deschizi. Există însă o condiție. Trebuie să ai telefon cu un sistem de operare Android, arată Mirror.

ADVERTISEMENT

Menționăm faptul că cele două bife mici albastre pot fi dezactivate într-adevăr. Pe de altă parte, există și riscul ca celălalt utilizator să te vadă conectat, iar tu tot nu ai citit mesajul respectiv.

Cum să folosești acest truc

Există însă un truc genial. Poți să citești mesaje de pe WhatsApp complet fără să le deschizi. În acest mod scapi de stres și ai suficient timp să te gândești dacă oferi sau nu un răspuns. Ce ai de făcut?

ADVERTISEMENT

Conform companiei de soluții de gestionare a dispozitivelor mobile Android AirDroid, ar trebui, în primul rând, să apeși lung pe ecranul de pornire, ceea ce face să apară o pagină de meniu.

Apoi, ar trebui să atingi Widgets, care, la rândul său, va afișa toate widgeturile disponibile. Găsește widgetul “4 x 1 WhatsApp” și trage-l pe oricare dintre paginile tale de pornire, apăsând lung pe el odată adăugat pentru a-l mări.

ADVERTISEMENT

Trebuie să fii atent însă pentru că odată ce atingi un chat, acesta va fi activat. Dacă ai telefon cu sistem de operare iOS însă, nu vei putea să faci acest lucru. Tot ceea ce poți să faci este doar să dezactivezi acele bife albastre. Chiar și așa, există riscul ca expeditorul să te vadă conectat.

ADVERTISEMENT