Life

Schimbare uriașă la WhatsApp. Te vei înțelege mai bine cu prietenii după ultimul update

Transformare radicală a aplicației de mesagerie WhatsApp. Utilizatorii vor comunica mai ușor cu toate persoanele apropiate.
01.03.2024 | 18:35
Schimbare uriasa la WhatsApp Te vei intelege mai bine cu prietenii dupa ultimul update
Transformare radicală a aplicației de mesagerie WhatsApp. Utilizatorii vor comunica mai ușor cu toate persoanele apropiate. Sursa foto: freepik.com
ADVERTISEMENT

Schimbare uriașă la WhatsApp. Te vei înțelege mai bine cu prietenii după ultimul update. Meta a făcut mai multe îmbunătățiri în ultima perioadă, majoritatea fiind pe placul celor care vorbesc în acest fel cu familia și amicii.

Transformare radicală a aplicației de mesagerie WhatsApp. Utilizatorii vor comunica mai ușor cu toate persoanele apropiate

Transformare radicală a aplicației de mesagerie WhatsApp. Utilizatorii vor comunica mai ușor cu toate persoanele apropiate. De acum înainte oamenii vor putea evidenția și împărți mesajele pe care le trimit sau le primesc.

ADVERTISEMENT

Acestea se pot partaja în mai multe categorii, cum ar fi listele de cumpărături și instrucțiuni pas cu pas. Patru noi opțiuni de formatare a textului au fost adăugate în aplicație pentru o comunicare mult mai eficientă.

Utilizatorii pot folosi liste cu marcaje și numerotări, dar și alte opțiuni pentru a evidenția și organiza mesajele. Așadar, aceștia pot să împartă secțiuni mari de text în paragrafe mult mai ușor de citit și de gestionat.

ADVERTISEMENT

Schimbările sunt deja disponibile pentru Android, iOS, Web și Mac, alături de suport pentru canale. De asemenea, reprezentanții de la WhatsApp mai anunță că acestea vin în completarea celor existente în momentul de față.

Care sunt cele 4 noi formate ale aplicației WhatsApp

Primul format al aplicației WhatsApp, care va fi pe placul utilizatorilor, este legat de listele cu marcaje. Această îmbunătățire îi ajută pe oameni să adauge puncte marcatoare la mesajele trimise, dar și să împartă informațiile în lucruri.

ADVERTISEMENT

Potrivit playtech.ro, printre acestea se numără listele de cumpărături. Tot ce trebuie să facă oamenii este să plaseze simbolul „-” la începutul textului, urmat de un spațiu. Lucrurile vor fi mult mai simple în felul acesta.

Al doilea format de listare este numai cu numere. Listele numerotate sunt perfecte atunci când vrei să scrii ceva într-o anumită ordine, cum ar fi instrucțiunile. Pentru a utiliza acest format se adaugă una sau două cifre, ce vor fi urmate de un punct și un spațiu complet – cum ar fi, de exemplu, „1”.

ADVERTISEMENT

Ghilimele reprezintă al treilea format al aplicației. Utilizatorii pot bloca acum textul citatelor pentru a-l evidenția și a-l face să fie mai vizibil în mesajele mai lungi. Tastează simbolul „>” urmat de un spațiu înainte de textul pe care vrei să îl evidențiezi.

Al patrulea format, care e posibil să fie ideal pentru programatori, este Cod inline. Acesta reprezintă o modalitate bună de a evidenția informații specifice în text. Utilizatorii WhatsApp trebuie să împacheteze textul cu simbolul „`” pentru a utiliza acest format — `astfel.

ADVERTISEMENT