Life

Cum să îți cureți canapeaua cu doar cinci lei. Așa scapi de murdărie foarte ieftin

Cum să îți cureți canapeaua. Ai nevoie doar de câteva minute libere și de doar cinci lei. Așa scapi de murdărie foarte ieftin.
22.01.2023 | 16:35
Cum sa iti cureti canapeaua cu doar cinci lei Asa scapi de murdarie foarte ieftin
Cum să îți cureți canapeaua cu doar cinci lei Foto Captură Youtube
ADVERTISEMENT

Cum poți să cureți canapeaua cu doar cinci lei. Acest truc te poate scăpa de multe bătai de cap, dar și de a plăti sume mari de bani pentru curățarea profesională.

Cum să îți cureți canapeaua cu doar cinci lei

Ai nevoie de doar cinci lei pentru a-ți curăța canapeaua și de doar două ingrediente. Este vorba despre oțet și bicarbonatul de sodiu care odată amestecate ne pot scăpa de murdăria de pe canapea.

ADVERTISEMENT

Mai întâi trebuie să aspiri canapeaua pentru a te asigura că toate murdăria vizibilă este îndepărtată și acarienii.

Apoi, amestecă cele două ingrediente într-un bol alături de un litru de apă caldă. Pentru această cantitate avem nevoie de un pahar de oțet și o linguriță de bicarbonat.

ADVERTISEMENT

Nu trebuie în niciun caz să turnăm direct produsele pe canapea, mai ales dacă ea este textilă pentru că se poate deteriora.

Dar dacă punem și o cantitate generoasă de apă, atunci acestea devin un produs de curățenie foarte bun și care te scapă de pete.

ADVERTISEMENT

După ce ai amestecat totul, curăță canapeaua cu o cârpă și umezește în soluție ori de câte ori este nevoie. Folosește mișcări circulare pentru a curăța în profunzine și insistă acolo unde sunt petele mai încăpățânate.

Cum trebuie să procedezi pentru a avea o canapea curată

Prețul pentru a avea o canapea curată? Doar cinci lei, oțetul și bicarbonatul de sodiu fiind unele dintre cele mai ieftine produse pe care le poți folosi nu numai în bucătăria ta ci și pentru a avea o casă foarte curată.

ADVERTISEMENT

Dacă ești adeptul curățeniei și al trucurilor care te scapă de probleme mai rapid, trebuie să știi că poți să scapi de praf mai repede dacă amesteci un litru de apă cu o linguriță de glicerină.

Trebuie să punem o cârpă în lichidul format și să o lăsăm timp de zece minute acolo, după care putem să ștergem praful cu ea.

ADVERTISEMENT
Tags: