Life

Metoda simplă prin care poți scăpa de calcarul din vasul de toaletă. Ai nevoie doar de aceste ingrediente ieftine

Calcarul de pe toaletă nu este ceva tocmai plăcut. Sunt însă niște metode simple care te pot ajuta să scapi de el fără prea multe bătăi de cap.
27.12.2022 | 15:47
Metoda simpla prin care poti scapa de calcarul din vasul de toaleta Ai nevoie doar de aceste ingrediente ieftine
Metoda simplă prin care poți scăpa de calcarul din vasul de toaletă. Sursă foto: Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Curățarea toaletei este destul de neplăcută și poate dura destul de mult. Totuși, este și una dintre cele mai importante sarcini pentru a menține o bună igienă.

Cele mai bune metode prin care poți scăpa de calcar

Doamna Hinch, care a devenit celebră pe rețelele de socializare în urmă cu câțiva ani, împărtășește adesea sfaturi și trucuri de curățare online. La rândul lor, fanii acesteia împărtășesc și ei cele mai bune sfaturi pe grupurile dedicate curățeniei.

ADVERTISEMENT

Pe un grup de pe Facebook, un fan al doamnei Hinch a cerut un sfat atunci când a fost vorba de curățarea calcarului din toaletă.

La scurt timp, fanii doamnei Hinch au inundat postarea acestuia cu sfaturi și trucuri despre cum să scapi de calcar. Un membru al grupului a recomandat un produs de curățenie din comerț, care face minuni în doar o oră spre exemplu.

ADVERTISEMENT

“Harpic negru va face truc, nu voi mai folosi nimic altceva pe toaletele mele acum. Lasă-l timp de o oră și toaleta ta va fi strălucitoare”, a scris acesta.

De cealaltă parte și alți internauți au recomandat același produs, prezentându-i și beneficiile.

ADVERTISEMENT

“Folosiți înălbitorul negru Harpic, este uimitor, fără efort”; ”Hapric negru în toaletă peste noapte, puteți cumpăra și tablete care sunt de asemenea grozave”, au fost alte două sfaturi venite din partea internauților.

Ce efect are Coca-Cola asupra calcarului

Putem spune deci că produsul Harpic face cam tot ce spune pe etichetă. Producătorii susțin că acesta este de 10 ori mai bun decât gelul de înălbitor și acționează rapid împotriva calcarului, ruginei și petelor de urină.

ADVERTISEMENT

Bonus, acesta dezinfectează, te scapă de bacterii și este mult mai eficient decât orice alt produs din comerț de acest tip.

Iar acesta nu este singurul truc pe care îl poți utiliza pentru a-ți curăța toaleta. Alți fani ai doamnei Hinch au recomandat folosirea celebri băuturi carbogazoase, Coca Cola. Acidul din băutura acidulată, spun aceștia, reacționează în momentul în care ia contact cu calcarul și ajută la dizolvarea acestuia.

“O sticlă de Coca-Cola… lăsați-o peste noapte, pe a mea a fost foarte bună”, a scris o femeie, potrivit Express.

Există deci nenumărate trucuri care te pot scăpa de calcarul din toaletă.

De asemenea, ține cont că există și alte ingrediente simple pe care le ai în casă și care te pot ajuta când vine vorba de curățenie, atât în baie cât și în bucătărie.

ADVERTISEMENT
Tags: