Life

Cum să îți îndeplinești orice dorință. Ritualul special prezentat de Lidia Fecioru care atrage norocul și prosperitatea

Lidia Fecioru dezvăluie cum îți îndeplinești orice dorință. Există un ritual special prin care atragi norocul și prosperitatea.
23.04.2024 | 11:11
Cum sa iti indeplinesti orice dorinta Ritualul special prezentat de Lidia Fecioru care atrage norocul si prosperitatea
Cum să îți îndeplinești orice dorință. Sursă foto: captură video
ADVERTISEMENT

Lidia Fecioru dezvăluie cum îți îndeplinești orice dorință. Acest ritual special poate atrage norocul și prosperitatea în viața ta. De asemenea orice lucru pe care ți-l dorești se poate materializa.

Cum să îți îndeplinești orice dorință

Lidia Fecioru prezintă ritual 369. Vorbim mai degrabă despre o tehnică prin care ajungi să îți îndeplinești orice dorință. Nu e așa complicată pe cât pare, iar în final vei avea de câștigat și vei atrage norocul și prosperitatea în viața ta.

ADVERTISEMENT

Ai nevoie de o agendă mică în care îți vie scrie dorința de trei ori dimineața. Aceeași dorință mai trebuie scrisă de șase ori la prânz, iar mai apoi încă de nouă ori seara. Iar de fiecare dată când o scrii, trebuie să o și recitești.

Bionergoterapeutul spune că gândirea joacă un rol esențial când vine vorba de anumite aspirații. Astfel, dacă vrei să îți îndeplinești orice dorință trebuie să o rostești și să crezi într-adevăr în ea.

ADVERTISEMENT

„E adevărat, există o tehnică, dar nimic nu se face atât de ușor, pentru că omul trebuie să se concentreze, pentru a face această tehnică. Se face o agendă mică și se scrie dorința de trei ori dimineața, de șase ori la prânz și de nouă ori seara și de fiecare dată de câte ori o scrii, de atâtea ori recitești dorința.

Noi suntem rodul gândirii noastre și atunci nu că dorințele noastre nu se îndeplinesc, se îndeplinesc doar că oamenii aud și spun „Am făcut și eu, dar nu mi s-a îndeplinit”, pentru că nu o fac cu toată conștiința”, a dezvăluit Lidia Fecioru, în cadrul emisiunii Follow us, de pe Kanal D.

ADVERTISEMENT

Lidia Fecioru spune cum atragi prosperitatea în viața ta

Lucrurile nu se opresc însă doar la scris și la rostit. Dorința pe care o ai trebuie conștientizată în primul rând și abia apoi o să devină realitate. Oamenii care fac acest lucru mecanic nu vor avea de câștigat.

Iar pe lângă faptul că poți să îndeplinești orice dorință cu această tehnică, poți atrage și prosperitatea în viața ta. Lidia Fecioru spune că dacă vrei bani, atunci suma de care ai nevoie trebuie scrisă.

ADVERTISEMENT

De asemenea, nu este loc de negații. Bionergoterapeutul spune că dorințele trebuie scrise în mod afirmativ. Orice ”nu” în față le va anula. Astfel, este bine să fii conștient de acest lucru în momentul în care aplici tehnica.

„Noi trebuie să conștientizăm. De ce trebuie să repetăm dorința? Asta însemnă că-i dăm drumul informației foarte bine și clar, nu batem câmpii. Dacă vrei bani, trebuie să scrii inclusiv suma. Adevărul este că atunci când avem bani, dar spunem că nu avem, nici nu vom avea.  

(…). În multe situații așa funcționează (n.r. dorința trebuie să fie scrisă în mod afirmativ, fără negație), când scrii „nu vreau”, se anulează întreaga afirmație. Se spune că a vrea nu e rău și dacă și tinzi spre asta, se și primește, nu există”, adaugă Lidia Fecioru.

ADVERTISEMENT