Life

Cum să îți îndeplinești toate dorințele! Un psiholog a dezvăluit secretul

Cât de importantă este manifestarea și ce tehnici putem folosi pentru a ne îndeplini cele mai arzătoare dorințe. Ce spun specialiștii despre manifestare
13.05.2023 | 20:30
Cum sa iti indeplinesti toate dorintele Un psiholog a dezvaluit secretul
Manifestarea. Fotomontaj/Fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Cu toții am auzit de manifestare și cum ne poate influența viața. Legea atracției nu mai este un concept străin astăzi. De multe ori însă, suntem acaparați de multă informație pe care nu reușim să o folosim în avantajul nostru. FANATIK îți spune cum poți să îți atingi obiectivele cu ajutorul manifestării.

Ce este manifestarea

Manifestarea este un concept spiritual care se referă la procesul prin care gândurile și emoțiile noastre devin realitate. Această idee sugerează faptul că ceea ce ne concentrăm și ne imaginăm cu atenție se va materializa în lumea noastră fizică.

ADVERTISEMENT

Manifestarea este o tehnică puternică care ne permite să ne transformăm viața și să o aducem într-un echilibru mai bun. Aceasta este o abordare pozitivă care ne permite să ne concentrăm pe lucrurile bune și să ne eliberăm de gândurile negative. Prin manifestarea pozitivă, putem atrage mai multe lucruri benefice în viața noastră, cum ar fi iubirea, prosperitatea, sănătatea și fericirea.

Cu toate acestea, trebuie să fim atenți la ceea ce ne dorim și să ne concentrăm pe lucrurile care ne vor face cu adevărat fericiți. Trebuie să ne asumăm responsabilitatea pentru ceea ce manifestăm în viața noastră și să ne asigurăm că ne concentrăm pe lucrurile care ne aduc bucurie și împlinire.

ADVERTISEMENT

Cum putem aplica manifestarea în viața de zi cu zi

Manifestarea este un proces care implică concentrarea atenției și a energiei noastre pe ceea ce ne dorim cu adevărat în viață. Specialiștii ne spun că unul dintre cele mai importante lucruri pe care le putem face în primă instanță este să ne înconjurăm de persoanele potrivite.

“Puterea gândului este vitală. Gândul înseamnă energie și gândurile omului trebuiesc educate. Tendința omului este să gândească negativ și să pună răul înainte, așa este din popor. Contează foarte mult și relațiile pe care le dezvolți cu cei din jur. Este importantă energia celor cu care intrăm în contact zilnic.

ADVERTISEMENT

Dacă nu ai un câmp energetic consolidat și nu te hrănești cu lucruri pozitive, nu funcționează. Oricât de mult am pozitiva gândurile pe care le avem, dacă intrăm în contact cu oameni nefericiți, vampiri energetici, ni se fură din energie. Acești oameni ne încarcă cu probleme constant. Avem impresia că nu ne afectează pe moment.

Dar ei intră în câmpul nostru energetic și ne gândim pe parcursul zilei la persoana respectivă. Sunt crâmpeie în memoria de rezervă care rămân implementate. La un moment dat ne întrebăm de ce ne simțim slăbiți sau ne doare capul, sau de ce nu dăm randament. Din cauza celor din jur. Noi oamenii suntem interconectați între noi. Este important să alegem să avem în jurul nostru persoane care măcar se străduiesc să fie pozitive”, a declarat psihologul Cristina Zaharia pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Tehnici de manifestare

Există multe tehnici de manifestare, iar alegerea lor depinde de fiecare. Ce faci însă dacă ești la început de drum și nu știi cu ce să pornești. Iată trei tehnici simple pe care le poți folosi pentru a manifesta ceea ce îți dorești.

Vizualizarea

Vizualizarea este o tehnică puternică de manifestare, care implică crearea unei imagini mentale a ceea ce dorești să atragi în viața ta. În timp ce te gândești la acest lucru, încearcă să te concentrezi pe toate detaliile, de la culori la mirosuri și sunete. Imaginează-ți că trăiești deja ceea ce dorești să atragi și permite-ți să simți emoțiile pozitive asociate cu această experiență.

Tabla dorințelor

Aceasta este o modalitate creativă și distractivă de a manifesta ceea ce îți dorești. Începe prin a face o listă a lucrurilor pe care le dorești și apoi creează o tablă de inspirație sau un colaj cu imagini care reprezintă aceste lucruri. Pune această tablă de inspirație într-un loc unde o poți vedea în fiecare zi și concentrează-te asupra dorințelor tale.

Recunoștința

Recunoștința este poate una dintre cele mai puternici tehnici de manifestare. Încearcă să mulțumești pentru ceea ce ai în momentul de față. Nemulțumirile aduc energie negativă. Fii zilnic recunoscător și pentru cele mai mici lucruri din viața ta. În plus, încearcă să simți recunoștință pentru lucrurile pe care ți le dorești, ca și cum le-ai obținut deja.

Meditația și mișcarea

La prima vedere este posibil să nu vezi o legătură între mișcare și manifestare. Cu toate acestea, emoțiile negative rămân înmagazinate la nivel celular. Cu ajutorul mișcării, poți elibera energia negativă, care te împiedică să ai o atitudine pozitivă. Totodată, meditația calmează mintea și ne ajută să ne focusăm mai bine pe lucrurile benefice.

Greșeli pe care le facem în procesul de manifestare

În timpul procesului de manifestare este posibil să facem greșeli care să ne împiedice să obținem ceea ce ne dorim. Îți prezentăm unele dintre cele mai comune greșeli pe care le fac oamenii în procesul de manifestare și cum le putem evita.

Concentrarea asupra a ceea ce nu vrem

O greșeală frecventă pe care oamenii o fac în procesul de manifestare este să se concentreze asupra a ceea ce nu doresc în viața lor. De exemplu, dacă îți dorești să obții o relație sănătoasă, dar te gândești mereu la relațiile trecute care nu au funcționat, atunci te concentrezi asupra a ceea ce nu dorești. În loc să te concentrezi pe ceea ce nu dorești, încearcă să îți concentrezi energia asupra a ceea ce vrei să atragi în viața ta.

Lipsa de răbdare

O altă greșeală pe care oamenii o fac este să nu aibă răbdare suficientă. În loc să te concentrezi asupra timpului, încearcă să te focusezi asupra procesului în sine. Nimic nu se întâmplă peste noapte. Gândurile și energiile pe care noi le transmitem au nevoie de timp pentru a se materializa. În plus, se spune că este important și frumos drumul, nu neapărat destinația. Așadar, acordă-ți timpul necesar în procesul de manifestare.

Limitarea

Universul lucrează pentru noi în moduri neașteptate. Oamenii au tendința de a crea anumite scenarii. Lucrurile pe care ți le dorești se pot manifesta în foarte multe moduri. Deschizându-te față de toate posibilitățile, faci mai mult loc pentru ca ceea ce îți dorești să se îndeplinească.

ADVERTISEMENT