Life

Acestea sunt obiectele care îți aduc noroc. Lidia Fecioru spune că trebuie să le ai mereu în casă: “Îți asigură un loc în societate”

Lidia Fecioru a vorbit despre obiectele care îți aduc noroc. E bine să le ai mereu în casă dacă vrei să atragi prosperitatea în viața ta.
16.04.2024 | 08:03
Acestea sunt obiectele care iti aduc noroc Lidia Fecioru spune ca trebuie sa le ai mereu in casa Iti asigura un loc in societate
Acestea sunt obiectele care îți aduc noroc. Sursă foto: captură video, Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Lidia Fecioru prezintă obiectele care îți aduc norocul și pe care trebuie să le ai mereu în casă. Ele reușesc să echilibreze energia și de asemenea, ne pot ajuta mai mult decât ne-am fi imaginat.

Acestea sunt obiectele care îți aduc noroc

În cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3, Lidia Fecioru a vorbit despre obiectele care aduc noroc și pe care e bine să le ai în casă. Unele detalii pot face diferența când vine vorba de energie, dar și de starea noastră de bine.

ADVERTISEMENT

Conform bionergoterapeutului, este bine să avem culori în casă. Astfel, un perete dintr-o cameră poate avea o culoare diferită față de ceilalți. De asemenea, perdelele trebuie să fie și ele colorate.

Iar un alt aspect important este legat de ce să facem în casă. Putem să ardem tămâie, dar și salvie. Totodată, bibelourile pot avea și ele un impact semnificativ. Acestea ne pot aduce noroc, indiferent de modul în care sunt așezate.

ADVERTISEMENT

„E bine să avem culori în casă. La mine un perete are o culoare, iar un alt perete altă culoare. Niciodată nu mă uit să fie perdelele în combinaţie cu pereţii. Eu pun perdelele cum îmi place mie acum. Dacă le vreau roşii, le pun roşii. Important e să îmi placă geamul. Să fie o armonie, e foarte important. Să vopsim cu gust.

Să ardem tămâie, să ardem salvie. Salvia e importantă. Aveam o vitrină în casă şi aşa îmi dădeam seama că bibeloul Pescarul cu peşte se mişcă. Ne aduce noroc peştele dacă îl avem în casă. Şi în Feng Shui e important. Sau chiar şi un peştişor în acvariu. Semnul peştilor. De bambus am spus, aduce noroc în casă, noroc la bani, noroc în sine”, a spus Lidia Fecioru.

ADVERTISEMENT

Lidia Fecioru spune că trebuie să le ai mereu în casă

Și totuși obiectele care îți aduc noroc sunt mai multe. Lidia Fecioru a realizat o listă și a explicat semnificația fiecărui obiect. Astfel, e bine să ai în casă un bol sau un coș cu fructe. Acesta nu doar că arată bine, dar ”îți asigură un loc în societate”.

Și portocalele au o semnificație aparte. Este recomandat să avem opt portocale, iar dacă una dintre ele se strică, e bine să o înlocuim rapid. Portocalele atrag bogăția în casă, conform bionergoterapeutului.

ADVERTISEMENT

Cristalele de asemenea e bine să le ai încasă. Ele sunt unul dintre obiectele care îți aduc noroc. Iar la fel și bibelourile precum bibeloul cal, care e bine să stea în sufragerie. Statuetele cu elefanți cu trompa în sus aduc și ele o energie benefică în casă.

Iar pentru cei care stau la casă, clopoțeii de vânt ar fi bine să existe. Aceștia semnifică bogăție și aduc banii în casă. Ei nu trebuie puși însă într-un loc sub care treci, deci mai bine optăm pentru colțul casei.

ADVERTISEMENT