Life

Cum se ceartă și se împacă oamenii în funcție de zodie. De cine trebuie să te ferești

Cum intră în conflict fiecare persoană în parte legat de zodia pe care o poartă și cum face pace. Pe cine trebuie să eviți.
09.09.2022 | 20:52
Cum se cearta si se impaca oamenii in functie de zodie De cine trebuie sa te feresti
Cum intră în conflict fiecare persoană în parte legat de zodie și cum face pace. Pe cine trebuie să eviți. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Cum se ceartă și se împacă oamenii în funcție de zodie. De cine trebuie să te ferești atunci când vine vorba de situații de natură conflictuală. Este un nativ care îți răstălmăcește cuvintele în propriul avantaj.

Cum intră în conflict fiecare persoană în parte legat de zodie și cum face pace. Pe cine trebuie să eviți

Berbec

Impulsivitatea și sinceritatea debordantă fac din tine un adversar de temut legat de ceartă. Conflictul aparte din senin, cuvintele sunt aruncate pur întâmplător, însă această zodie nu poate gestiona cu succes o ceartă.

ADVERTISEMENT

Împăcarea vine la scurt timp după discuția în contradictoriu. Sunt șanse mari să ofere flori sau să se comporte natural cu persoana cu care s-a certat.

Taur

Îți spun fără perdea tot ce îi frământă. Sunt genul de persoane care nu doresc conflicte cu lumea cu care se înconjoară și mereu simt nevoia de stabilitate. Atunci când apelează la ceartă cred că pot rezolva ceva.

ADVERTISEMENT

Un conflict cu o persoană sub acest semn zodiacal nu este una plăcută, cu siguranță, pentru că aruncă vorbe dureroase. Nu face primul pas spre împăcare, care ține mult de contextul dat și de ce îi iese.

Gemeni

Gemenii sunt persoanele de care trebuie să te ferești atunci când pornește o ceartă. Este omul care te zăpăcește și îți răstălmăcește cuvintele. În toiul discuției vine cu totul felul de idei și aduce aminte de certuri mai vechi.

ADVERTISEMENT

Din fericire, nu ține ură pentru cel / cea cu care a avut o discuție în contradictoriu. Drumul până la împăcare este unul foarte scurt.

Rac

Dacă ajungi să te cerți cu un Rac, atunci se va lăsa cu lacrimi, victimizări și amenințări. Sunt multe emoții care ar putea ieși la suprafață, partea bună este că fac primul pas atunci când se pune problema de împăcare.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea sunt persoane care preferă să joace rolul de victimă și s-ar putea să-l ducă până în pânzele albe.

Leu

În această situație vorbim de un om care vrea să te domine și să țină musai dreptatea de partea sa. Nu îi pasă de argumentele pe care le aduce celălalt în discuție. Face drame, plânge, trântește uși și țipă să fie în centrul atenției.

Pentru ei nu există cuvântul împăcare. Nu sunt persoanele care să te caute, asta numai dacă au ceva de câștigat sau dacă la final au ultimul cuvânt.

Fecioară

Cu această persoană te cerți fără a scoate prea multe cuvinte. E o dispută care te calcă pe nervi pentru că sunt reproșuri care vin pe un ton natural, chiar dacă nu există țipete. Liniștea e asurzitoare și atmosfera încinsă.

În plus, Fecioarele au o natură sfidătoare. Într-un final împăcarea este posibilă, sigură, dar nu mai știu de unde a plecat discuția în contradictoriu.

Balanță

Te numeri printre puținele persoane care încearcă să evite conflictele de orice fel. Ai tot felul de strategii ca să nu ajungi la ceartă și amâni cât mai mult să ajungi acolo. Adesea stai pe un butoi de pulbere fără să știi.

Astrologii sunt de părere că, din fericire, ești prima persoană care face pasul spre împăcare și care se întoarce fix de unde a plecat.

Scorpion

Se asemănă foarte mult cu Leul care vrea să domine partenerul de discuție sau de ceartă. Manipularea este fină în cazul său, iar jocurile psihologice pot atinge cote de nesuportat pentru că se ceartă cu toate armele pe care le deține.

Nu vrea neapărat să câștige bătălia, însă ține cu tot dinadinsul să descopere cine voia să-i facă rău. Lucrurile se complică când vine vorba de împăcare. Adesea sunt implicați în relații toxice.

Săgetător

Sunt persoane care nu stau departe de scandal, cearta lor având note filozofice pe alocuri, dar și moralizatoare. Sunt iuți la mânie, trântesc uși în urma lor și nu mai aruncă nicio privire în trecut.

Legat de împăcare, aceasta poate fi una superficială, de suprafață și de ochii lumii, dovadă că legătura nu va dăinui prea multă vreme.

Capricorn

Sunt cei mai interesanți parteneri de ceartă. Au multe pe cap, dar își fac timp să fie meticuloși și au tot felul de argumente. Reușesc să îi scoată din sărite pe cei cu care au o dispută aprinsă, în timp ce ei rămân calmi.

Sunt deschiși ideii de a pune capăt definitiv legăturii, dar și spre împăcare. Nu te aștepta însă să facă primul pas.

Vărsător

Acești nativi crează o adevărată revoluție atunci când au un conflict. Sunt genul de oameni care vor ca la final să tragă niște concluzii, să învețe ceva din lecția respectivă. Nu se gândesc deloc la împăcări.

Odată ce au închis ușa, închisă va rămâne pentru că sunt persoane care adoră libertatea. Aceasta este dorința lor cea mai mare.

Pești

Pot lua decizii neașteptate în timpul conflictelor, privirile și retragerea totală în spațiul personal fiind ingredientele cheie. Nu stau departe de scandal dacă trebuie să-i țină partea cuiva drag. Potrivit astrologilor, e foarte posibil să se numere printre cei care fac primii pași spre împăcare.

ADVERTISEMENT
Tags: