Life

Cum se înțelege Cristian Boureanu cu fiica lui, la 6 ani după ce ar fi agresat-o în stradă. Imagini devenite virale pe TikTok

În ce relație sunt acum Cristian Boureanu și fiica lui, la 6 ani de când a fost filmat în timp ce o lovea pe stradă? Imagini cu fostul politician și Ioana au ajuns virale pe TikTok.
16.07.2022 | 17:11
Cristian Boureanu și fiica lui au acum o relație apropiată. Foto: montaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cristian Boureanu și fiica lui, Ioana, acum în vârstă de 21 de ani, și-au rezolvat problemele din trecut, iar acum petrec cu drag timpul împreună. În anul 2016, imagini cu fostul postul politician care își trăgea fata de păr pe stradă au scandalizat lumea showbiz-ului.

Cristian Boureanu și fiica lui, virali pe TikTok cu piesa Ilenei Ciuculete pe fundal

„La o ciorbă de curcan cu fata mea” – aceasta este descrierea pe care fostul politician a ales-o pentru videoclipul publicat pe TikTok. Însoțit de Ioana, în vârstă de 21 ani, Cristian Boureanu a mers la un restaurant și a comandat un preparat mai mult decât simplu.

ADVERTISEMENT

După cum spunea și el în podcast-ul lui Cătălin Măruță, îi place să mănânce ciorbă și evită localurile care nu o au în meniu. Se pare că de această dată a avut noroc și a găsit ceea ce căuta.

@cristianalexboureanu #ciorba #fata #familiesoftiktok #entourage #pranz ♬ Ciorba De Curcan (Turkey’S Soup) – Ileana Ciuculete

„La ciorbiță cu Ioana, fata mea. Ea este Ioana, fata mea, îi place ciorba…și mie. Mâncăm ciorbă de curcan, acrită cu zeamă de lămâie”, a spus Cristian Boureanu, în timp ce fundal a ales să pună melodia reprezentativă a Ilenei Ciuculete, Ciorbă de curcan.

ADVERTISEMENT

Atât Cristian Boureanu, cât și fiica lui au ales să se îmbrace lejer. El a optat pentru o pereche de pantaloni scurți și o cămașă, în timp ce Ioana, care nu are strop de machiaj pe chip, a purtat o bluză albă, lungă, combinată cu pantaloni de acceași culoare.

Pe tot parcursul videoclipului, Cristian Boureanu a privit-o cu mândrie pe tânără, în timp ce aceasta a zâmbit larg, ușor rușinată. Imaginile au ajuns virale pe TikTok și au strâns mii de comentarii în care oamenii și-au mărturisit admirația.

ADVERTISEMENT

„Ce bine semănați!”, „Naturală, frumoasă și un pic rușinoasă, atât cât să-i stea bine. Tăticul e mândru de fetița lui, să aveți poftă!”, „Sunteți superbi”, „Ce frumoși sunteți”, sunt doar o parte dintre reacțiile celor care au urmărit clipul video.

Cristian Boureanu și fiica lui, relație tensionată

Chiar dacă acum totul pare că s-a rezolvat între ei, în urmă cu șase ani, mai exact în anul 2016, Cristian Boureanu a fost surprins în timp ce o trăgea de păr pe Ioana, pe atunci în vârstă de doar 15 ani, în plină stradă. Fostul politician deținea custodia exclusivă a fetei după divorțul de prima soție, Irina Vlădescu. 

ADVERTISEMENT

După episodul violent, Cristian Boureanu s-a ales cu dosar penal. La începutul lunii iunie, după opt ani în care nu a mai oferit niciun interviu, fostul politician i-a spus lui Cătălin Măruță, în cadrul podacst-ului moderat de acesta pe YouTube, cum au stat lucrurile.

„A fost incidentul ăla când am luat-o de păr pe stradă, nici măcar n-am lovit-o. Dar eu întreb așa, dacă o fată fugea de acasă fără bani și pleca cu prietenii…Nu vreau să spun mai mult, a avut și Ioana episoadele ei. Tu știi ce mi-au spus atunci toți, și jandarmii și polițiștii, ‘Domne’, dacă era fii-mea pe stradă și urla la mine că vreau s-o răpesc, o snopeam din bătaie’.

Eu nici n-am atins-o pe Ioana atunci, doar am luat-o de păr. Avem o relație excepțională. Stăm bot în bot toată ziua”, a explicat Cristian Boureanu.

Ioana Boureanu, imagini în ipostaze provocatoare pe internet

Ioana Boureanu nu mai este o adolescentă ținută din scurt de părinți. Tânăra este studentă la Școala Națională de Științe Politice și Administrative și are mare grijă de imaginea sa. În vârstă de 21 de ani, a apelat deja la ajutorul medicului estetician, pentru a-și mări buzele. Totodată, are tatuaje pe claviculă și pe mână. 

Fiica lui Cristian Boureanu poartă ținute extravagante și publică imagini care fac senzație pe Instagram. Adepta unui machiaj strident, în ciuda lookului natural cu care a apărut în videoclipul publicat de tatăl său, pe conturile personale, Ioana nu este la fel de cuminte.

 

ADVERTISEMENT