Life

Cum arată și ce mai face fiica lui Cristian Boureanu. În ce zonă a corpului și-a făcut Ioana cel mai nou tatuaj

Ioana Boureanu, fiica lui Cristian Boureanu, este schimbată față de acum câțiva ani, căci a apelat la medicii esteticienii. Tânăra și-a făcut și un tatuaj.
05.02.2022 | 12:51
Cum arata si ce mai face fiica lui Cristian Boureanu In ce zona a corpului sia facut Ioana cel mai nou tatuaj
Cum arată și ce mai face fiica lui Cristian Boureanu. Foto: Colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Ioana Boureanu a trecut prin mai multe transformări, iar acum, la 22 de ani, arată foarte diferit față de atunci când era doar o adolescentă.

Cu ce se ocupă fiica lui Cristian Boureanu la 22 de ani

Ea este studentă și a lăsat zilele rebele în spate. Ioana Boureanu învață la Școala Națională de Științe Politice și Administrative și are grijă de imaginea sa și de ce postează pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Tocmai de aceea, ea se îngrijește foarte mult de aspectul său fizic, așa că nu s-a ferit că treacă de mai multe ori pragul cabinetelor de esteticieni.

Ea și-a mărit buzele și are și un tatuaj nou, în zona claviculei. Ea se îmbracă provocator de cele mai multe ori și preferă machiajul strident.

ADVERTISEMENT

„Mă îmbrac și decent, mă îmbrac și sexy. Tata nu prea mă ceartă. Nu neapărat. Prefer rochiile lungi, dar mai dezgolite puțin, mai sexy, să se vadă un picior, o mâna, un decolteu”, declara aceasta.

Ioana Boureanu
Ioana Boureanu. Foto: Instagram

Fiica lui Cristian Boureanu frânge inimi

Tocmai pentru că este atât de frumoasa, fata lui Cristian Boureanu frânge inimile bărbaților. Aceasta a avut probleme cu un fost iubit, care nu voia să accepte faptul că releția dintre ei doi s-a încheiat.

ADVERTISEMENT

Acesta o suna mereu și o hărțuia, astfel că Ioana Boureanu a apelat inclusiv la ajutorul tatălui ei pentru a o lăsa în pace, dar nici măcar acest lucru nu a funcționat.

„Am încercat orice, absolut orice. S-a certat și tata la telefon, am zis că mă duc la poliție. Nicio șansă, n-am cum să scap de el. Imposibil”, a spus fiica lui Boureanu.

ADVERTISEMENT

De altfel, cei doi se pare că au îngropat securea războiului de acum câțiva ani, iar Cristian Boureanu își ajută fiica să plătească chirie pentru apartamentul în care locuiește, într-o zonă de lux a Capitalei.

Aceștia au fost protagoniștii unui scandal monstru care a ținut primele pagini ale ziarelor. Atunci, Ioana îl acuza pe tatăl său că a lovit-o.

„Ceea ce face tatăl meu mi se pare exagerat. Eu consider că, după acest scandal și după ceea ce a făcut, ar trebui să încerce să se calmeze și să nu caute alte subiecte de discuție despre viața mea personală.

Declarațiile pe care le dă la televizor sunt numai minciuni și invenții, nici măcar prezentate în așa fel încât să pară credibile”, spunea Ioana Boureanu, în 2016.

ADVERTISEMENT