Life

Cum se menține în formă Andreea Mantea. Prezentatoarea de la Casa Iubirii a spus adevărul

Ce face pentru siluetă Andreea Mantea. Moderatoarea de la Casa Iubirii a dat cărțile pe față despre felul în care arată.
06.09.2023 | 00:20
Cum se mentine in forma Andreea Mantea Prezentatoarea de la Casa Iubirii a spus adevarul
Ce face pentru siluetă Andreea Mantea. Moderatoarea de la Casa Iubirii a dat cărțile pe față. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cum se menține în formă vedeta de la Kanal D. Prezentatoarea de la Casa Iubirii a spus adevărul. Frumoasa brunetă a trecut prin numeroase fluctuații de greutate în ultimii ani, dar acum lucrurile sunt așezate în favoarea sa.

Ce face pentru siluetă Andreea Mantea. Moderatoarea de la Casa Iubirii a dat cărțile pe față

Andreea Mantea a spus ce face pentru siluetă. Moderatoarea de la Casa Iubirii a dat cărțile pe față, după ce o perioadă îndelungată s-a luptat cu kilogramele în plus. Din fericire, a găsit o metodă inedită care funcționează de minune.

ADVERTISEMENT

Îndrăgita vedetă nu mai ține regim de multă vreme și nu este atentă la greutate nici în vacanță. Frumoasa brunetă consideră că atunci când își pune în minte un obiectiv reușește să atragă toate energiile pozitive.

„Nu. Cum să mă duc în vacanță și țin dietă?! Nu s-a pus, nu, adică n-am văzut nicio diferență, nu s-a pus. Eu vorbesc cu mine și cu corpul meu și nu-i dau voie să se îngrașe. Nu îi dau voie.

ADVERTISEMENT

Știe că nu trebuie să se îngrașe și pur și simplu vorbesc cu corpul meu. Și oricum nu mă îngraș, dacă îmi pun în minte nu mă îngraș, pot să mănânc și 5 cozonaci! Universul ăsta e foarte puternic.

Poți să încerci, dar trebuie să și crezi, da, adică trebuie să te duci într-o doagă și să rămâi acolo”, a declarat Andreea Mantea pentru ciao.ro. Vedeta este conștientă că organismul nu mai funcționează ca în urmă cu câțiva ani.

ADVERTISEMENT

Andreea Mantea și metoda care o ajută să slăbească

Andreea Mantea a dezvăluit la un moment dat care este metoda care o ajută să slăbească. În cadrul podcast-ului Te ascult al Ilincăi Vandici a precizat că a apelat la Theta Healing și chiar a dat roade din prima clipă.

Renumita moderatoare de la Casa Iubirii consideră că acest sistem de vindecare a organismului cu ajutorul energiei este cât se poate de real, chiar dacă multă lume nu crede acest lucru. Prezentatoarea a ajuns să slăbească, exact cum își dorea.

ADVERTISEMENT

Nu mai reține apă în organism și a reușit să scape de câteva kilograme în plus. De asemenea, bruneta nu mai are de multă vreme pielea crăpată, Andreea Mantea fiind mai fericită de când a început să-și acceseze subconștientul cu aceste tehnici de inducere.

ADVERTISEMENT