Life

Doi concurenți de la Casa iubirii riscă să fie dați afară. Andreea Mantea: „Au încălcat regulamentul”. Cum au fost prinși

Doi concurenți ai emisiunii Casa iubirii riscă să fie descalificați și să-i tragă după pe ei și pe alții. Cum s-a ajuns în această situați.
09.08.2023 | 23:27
Doi concurenti de la Casa iubirii risca sa fie dati afara Andreea Mantea Au incalcat regulamentul Cum au fost prinsi
Andreeea Mantea a făcut anunțul. Ce concurenți riscă să părăsească emisiunea Casa iubirii? Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Laurențiu, Lorena, George și Cristina riscă să fie descalificați de la Casa iubirii. În timp ce primii doi au încălcat regulamentul, ceilalți i-au acoperit. Andreea Mantea a făcut anunțul care a dat lucrurile peste cap în emisiune.

Mai mulți concurenți de la Casa iubirii pot fi descalificați

Ultima ediție a emisiunii Casa iubirii a fost una în care tensiunile au atins cote maxime. Patru concurenți au fost anunțați că riscă să plece acasă după ce au încălcat regulamentul. Laurențiu și Lorena s-au văzut în afara filmărilor, iar George și Cristina i-au acoperit.

ADVERTISEMENT

Andreea Mantea este cea care în fața tuturor a făcut anunțul despre gestul neașteptat. Astfel, după ce Lorena și Laurențiu au început să se cunoască, nu au mai putut sta departe unul de celălalt și au ieșit la o întâlnire.

Moderatoarea show-ului a dezvăluit că situația a ajuns de ceva timp la urechile echipei, dar că nu s-a luat o decizie pripită, ci s-au analizat toate detaliile. Mai mult decât atât, se pare că unul dintre cei patru concurenți Casa iubirii s-a și dat de gol. 

ADVERTISEMENT

„Noi știm despre această încălcare de două zile, dar am decis să aflăm toate necunoscutele ecuației, să le facem cunoscute pentru noi, să înțelegem, să probăm că într-adevăr așa este. Și să ne asigurăm că vom lua decizia corectă.

În momentul în care am început să facem această investigație, am aflat multe lucruri care ne-au surprins, în mod plăcut. O mică parte, ce-i drept, dar suficient de mare încât să vin astăzi aici, în fața voastră, să vă povestesc despre acest fapt.

ADVERTISEMENT

În primul rând, nu am aflat de la terțe persoane. Am aflat de la unul dintre cei care au încălcat regulamentul. Adică a venit și ne-a spus că l-a încălcat. De ce a făcut asta o să vă zică chiar el. Lorena și Laurențiu, doi dintre ei. Irina este cea de-a treia și George”, a spus Andreea Mantea la Casa iubirii, citată de wowbiz.ro.

Laurențiu și Lorena sunt pregătiți să-și aștepte pedeapsa

Ulterior, Laurențiu și Lorena și-au explicat gestul. Fata a dezvăluit că nu a stat prea mult pe gânduri, pentru că își dorea să-l reîntâlnească pe tânăr, pentru că timpul petrecut în casă nu era suficient pentru ea. Astfel, sâmbătă seară și duminică dimineața s-au văzut la hotelul băieților.

ADVERTISEMENT

„Dacă tot e Casa iubirii, am vrut să se știe de la bun început că nu am avut vreun alt interes să îi scriu Lorenei, decât să ne vedem, să îi spun ce simt pentru ea. Eu nu aș vrea ca lucrurile astea să se termine când se termină emisiunea. Îmi doresc ceva pe viitor cu ea.

Eu venit aici pentru dragoste, nu mă interesează premiul cel mare, dacă s-ar pune problema să se descalifice ea, mă descalific și eu. Cum am spus, nu mai am alt rost în casă. N-aș vrea să o pierd sau să ne pierdem.(…) Când o văd mă înmoi”, a spus Laurențiu, concurentul care riscă acum să fie descalificat de la Casa iubirii.

ADVERTISEMENT
Tags: