Life

Cum arată Andreea Mantea în costum de baie, după ce a slăbit considerabil. Vedeta petrece Revelionul într-o destinație de lux: „Ne-am hotărât ieri și am plecat azi!”

Andreea Mantea și fiul său au plecat să petreacă Revelionul departe de România. Ce destinație exotică a ales vedeta de la Kanal D?
31.12.2022 | 13:39
Cum arata Andreea Mantea in costum de baie dupa ce a slabit considerabil Vedeta petrece Revelionul intro destinatie de lux Neam hotarat ieri si am plecat azi
Andreea Mantea petrece ultimele zile din 2022 departe de casă. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Fiul Andreei Mantea a crescut, așa că prezentatoarea Casa iubirii și-a făcut curaj și au călătorit într-o destinație exotică, departe de țară. Vedeta Kanal D așteaptă venirea noului an pe plajă, etalându-și trupul la soare, după ce în ultima perioadă a slăbit vizibil.

Andreea Mantea petrece Revelionul într-o destinație exotică

Dacă în ultimii ani Andreea Mantea a optat ca destinațiile de vacanță să fie aproape de țară, pentru a-i fi mai ușor să călătorească alături de fiul său, acum, lucrurile s-au schimbat.

ADVERTISEMENT

Dacă David este destul de mare pentru a juca într-un serial tv, atunci băiatul poate zbura și mai multe ore cu avionul. Prin urmare, după o săptămână de febră și frisoane, vedeta și micuțul au plecat să petreacă Revelionul tocmai în Maldive, pe insula Filaidhoo.

„A crescut puiul așa că vrem sa cunoaștem lumea! Nu o să ne mai limităm la destinațiile apropiate că-i prea mic copilul!

ADVERTISEMENT

Am zis să spargem gheața cu o destinație mai îndepărtata și ne-a ieșit! A rezistat cu brio! După o săptămâna cu temperaturi ridicate în termometrul cu mercur de la febra încăpățânata care nu ne mai părăsea odată, am ales să ne petrecem câteva zile tot la temperaturi ridicate”, a scris Andreea Mantea pe Instagram. 

Cum arată Andreea Mantea în costum de baie. Vedeta a slăbit mai bine de 10 kilograme

Andreea Mantea a mărturisit că s-au hotărât din scurt ce destinație să aleagă, iar acum se bucură din plin de soare, pe malul oceanului.

ADVERTISEMENT

„Ne-am hotărât ieri și am plecat azi! Prima zi a fost wow pentru David! Eu încă mă felicit pentru curaj, ascultând oceanul un pic neliniștit, sforăitul lui David și discuția aprinsa a 4 gecko care îmi stau la căpătai”, a povestit vedeta Kanal D.

Andreea Mantea a împărtășit cu urmăritorii săi din mediul online mai multe imagini din vacanță. Prezentatoarea tv a a slăbit aproximativ 10 kilograme în ultimul an, așa că nu se teme să-și etaleze silueta de invidiat în văzul tuturor.

ADVERTISEMENT

Îmbrăcată într-un costum de baie albastru, din două piese, Andreea Mantea radiază de fericire și a pozat fericită alături de băiețelul său.

ADVERTISEMENT