Life

Cum se menține în formă Corina Caragea. Prezentatoarea de la Pro TV a dezvăluit secretul siluetei de vis

Corina Caragea a dezvăluit cum se menține în formă, la 39 de ani. Prezentatoarea știrilor sportive de la Pro TV a împărtășit secretul siluetei perfecte.
02.02.2022 | 15:39
Cum se mentine in forma Corina Caragea Prezentatoarea de la Pro TV a dezvaluit secretul siluetei de vis
Cum se menține în formă Corina Caragea. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Corina Caragea (39 de ani) este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare Pro TV și a vorbit despre cum reușește să-și mențină silueta.

Prezentatoarea știrilor sportive a dezvăluit care este secretul ei privind stilul de viață și alimentația.

ADVERTISEMENT

Corina Caragea, despre cum se menține în formă

Corina Caragea a declarat, în cadrul unui interviu, că încearcă să mențină un echilibru între sport și alimentație. Vedeta Pro TV mănâncă ceea ce îi place, dar fără să exagereze.

În plus, merge regulat la sala de sport, de câteva ori pe săptămână. Deși mulți o laudă pentru silueta ei, bruneta și-ar dori să fie cu cel puțin cinci kilograme mai slabă.

ADVERTISEMENT

“Păstrez un echilibru între sport și alimentație. Nu exagerez cu nimic – mănânc ce îmi place, dar în cantități rezonabile, merg la sala de sport constant, dar nu mai des de trei zile pe săptămână.

Silueta mea o fi în visul altora, dar în al meu nu. Mi-aș dori să fiu mai slabă cu măcar 5 kilograme, dar nici la prăjituri și paste nu aș renunța.

ADVERTISEMENT

Așa că fac tot ce pot, astfel încât să nu acumulez frustrări.”, a dezvăluit Corina Caragea pentru click.ro.

Întrebată dacă obișnuiește să gătească, prezentatoarea TV a spus că face acest lucru doar când este nevoită și preferă rețetele simple și rapide.

ADVERTISEMENT
Corina Caragea
Corina Caragea are o siluetă de vis, la 39 de ani. Sursa foto: Instagram

Corina Caragea, despre îngrijirea părului și a pielii

Corina Caragea se poate lăuda cu un păr superb, datorat unei bune moșteniri genetice. Vedeta a declarat că nu se vopsește, ci are grijă de podoaba capilară cu ajutorul șampoanelor și măștilor, pe care le schimbă mereu.

“Această întrebare o primesc de 15 ani încoace, de mai multe de ori. Am răspuns de fiecare dată și nu s-a schimbat nimic între timp: am o bună moștenire genetică.

Doar am grijă de ea – nu fac schimbări de culoare, nu încarc părul cu tot felul de produse, folosesc doar șampon și mască, și le schimb mereu.”, a mai spus prezentatoarea pentru sursa menționată.

Mai mult, bruneta este norocoasă și pentru că are un ten perfect, lipsit de imperfecțiuni. Folosește foarte rar măști pentru ten și obișnuiește să se dea cu cremă hidratantă și să se demachieze în fiecare seară.

“Rar folosesc o mască pentru ten. Și aici sunt norocoasă să moștenesc o piele bună și nu am nevoie de nimic în plus. Folosesc cremă pentru hidratare și nu uit să mă demachiez seara.”, a mai declarat Corina Caragea.

ADVERTISEMENT
Tags: