Sport

Cum se relaxează Lionel Messi în Argentina! A mers la teatru, a urcat pe scenă şi publicul l-a ovaţionat. Video

Lionel Messi a mers în Argentina pentru ultimele meciuri din preliminariile CM 2022 şi a avut parte de câteva momente de relaxare. După meciul cu Venezuela, starul lui PSG a mers la o piesă de teatru.
27.03.2022 | 17:56
Cum se relaxeaza Lionel Messi in Argentina A mers la teatru a urcat pe scena si publicul la ovationat Video
Lionel Messi a fost ovaţionat la scenă deschisă la o piesă de teatru
ADVERTISEMENT

Lionel Messi a revenit în Argentina şi a reuşit să marcheze primul gol al anului la naţională, în victoria cu Venezuela, scor 3-0, dar a avut timp şi de relaxare. La o zi după meciul de la Buenos Aires, fotbalistul de 34 de ani a mers la teatru.

Lionel Messi, ovaţionat în timpul unei piese de teatru din Argentina

Sâmbătă, Lionel Messi a avut o zi liberă şi a profitat de acest timp pentru relaxare. Starul lui PSG a mers la piesa de teatru “Inmaduros”, în care joacă Adrian Suar, bun prieten al fotbalistului.

ADVERTISEMENT

Imediat după ce a ajuns la Teatrul Naţional din Buenos Aires, Lionel Messi a fost ovaţionat de ceilalţi spectatori şi a urcat pe scenă la finalul piesei. Atmosfera din teatru s-a schimbat cu cea văzută pe stadioane, iar cei din sală au început să-i scandeze numele jucătorului.

În tot acest timp, mai mulţi fani ai naţionalei s-au strâns în faţa teatrului, unde l-au aşteptat pe Leo. La fel ca în sală, aceştia au creat o atmosferă ca pe “La Bombonera”.

ADVERTISEMENT

Argentina – Venezuela 3-0, ultimul meci al lui Messi, la naţională, în ţara natală?!

Meciul cu Venezuela a fost ultimul al Argentinei pe teren propriu în 2022, astfel că s-a vehiculat varianta ca partida să fie ultima a lui Lionel Messi, la naţională, în ţara natală. Scenariul a fost întărit de o declaraţie dată de Lionel Scaloni, selecţionerul argentinienilor, înaintea meciului.

La finalul partidei cu Venezuela, în care a marcat un gol, Lionel Messi a vorbit şi a atins şi subiectul retragerii de la naţională. Fotbalistul de 34 de ani a susţinut că va face o analiză după Campionatul Mondial din Qatar.

ADVERTISEMENT

“Rămâne Ecuador, ultimul meci din campania de calificare. Ce va fi după Campionatul Mondial nu știu. Mă gândesc la ce urmează, la jocurile din iulie, septembrie, octombrie. Apoi, Mondialul.

Apoi am să regândesc multe lucruri, indiferent de ce vom face la turneul final. Sunt multe lucruri. Sunt fericit la națională de multă vreme, dinainte de a câștiga Copa America.

ADVERTISEMENT

Este un grup minunat, oamenii mă iubesc mult, îmi arată asta tot mai mult în fiecare zi. Sunt recunoscător pentru că mă fac să mă simt special de fiecare dată când vin în Argentina”, a spus Lionel Messi.


  • (P) Cota NETBET pentru PSG – Lorient: 2,50 este cota pentru „câştigă PSG şi ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: