Sport

Cum și-a petrecut Sergiu Hanca timpul liber, după ce a fost lăsat în afara lotului pentru Chindia – Universitatea Craiova. Foto

Sergiu Hanca nu l-a convins pe Mirel Rădoi să îl includă în lotul Universității Craiova pentru restanța cu Chindia. Internaționul român și-a petrecut timpul împreună cu familia sa.
29.11.2022 | 19:45
Cum sia petrecut Sergiu Hanca timpul liber dupa ce a fost lasat in afara lotului pentru Chindia  Universitatea Craiova Foto
Sergiu Hanca a fost lăsat în afara lotului de Mirel Rădoi, iar jucătorul oltenilor și-a petrecut timpul cu familia. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova vrea să obțină cele trei puncte puse în joc din confruntarea cu Chindia Târgoviște și să se apropie de podiumul clasamentului din SuperLigă. Sergiu Hanca nu a intrat în planurile lui Mirel Rădoi, pentru restanța cu trupa lui Toni Petrea, iar jucătorul oltenilor nu a făcut deplasarea cu echipa.

Sergiu Hanca a fost lăsat de Mirel Rădoi în afara lotului pentru Chindia – Universitatea Craiova

Partida cu Chindia Târgoviște este foarte importantă pentru Universitatea Craiova, care se poate apropia la șapte puncte de liderul campionatului, Farul Constanța. Totuși, confruntarea de pe stadionul „Ilie Oană” poate produce pierderi mari pentru derby-ul cu FC U Craiova 1948.

ADVERTISEMENT

Patru jucători ai formației din Bănie sunt doar la un cartonaș galben distanță de a fi suspendați, pentru derby-ul cu FC U Craiova 1948. Mihai Căpățînă, Dan Nistor, Alexandru Crețu și Andrei Ivan sunt fotbaliștii, care ar putea să lipsească din partida din Bănie, dacă vor fi avertizați cu Chindia Târgoviște.

Chiar dacă Mirel Rădoi i-a reprimit pe cei patru excluși la antrenamentele „alb-albaștrilor”, tehnicianul Universității Craiova i-a păstrat în afara lotului pentru restanța cu Chindia. Singurul dintre aceștia, care poate juca în confruntarea cu trupa lui Toni Petrea este Andrei Ivan, care se află pe banca de rezerve a oltenilor.

ADVERTISEMENT

Sergiu Hanca nu a făcut deplasarea cu lotul Universității Craiova, iar jucătorul oltenilor a ales să își petreacă timpul cu familia sa. Împreună cu șoția și copii săi, internaționalul român s-a relaxat în timp ce viziona un film și mânca popcorn.

Sergiu Hanca s-a uitat la film alături de familia sa. sursă foto: andreea.hanca instagram
Sergiu Hanca s-a uitat la film alături de familia sa. sursă foto: andreea.hanca instagram

Oltenii regretă că nu au întâlnit Chindia înaintea sosiri lui Toni Petrea: „Va fi destul de greu”

Dan Nistor a declarat că ar fi preferat să întâlnească Chindia Târgoviște, înaintea sosiri lui Toni Petrea. Cu fostul antrenor de la FCSB, târgoviștenii sunt neînvinși de șapte etape în SuperLigă, iar echipa se află într-un progres extraordinar.

ADVERTISEMENT

„Din punctul meu de vedere va fi un meci foarte dificil, ținând cont că de când a venit noul antrenor nu au pierdut nicun meci în campionat. Pentru noi este un impuls, deoarece dacă vom câștiga cele trei puncte ne vom duce pe locul trei și vom egala CFR Cluj, care se află pe locul doi.

Ar trebui să fie un impuls în plus pentru noi și trebuie să dăm ce avem mai bun pentru a câștiga cele trei puncte. Probabil ar fi fost un avantaj (n.r. dacă întâlneau Chindia Târgoviște înaintea venirii lui Toni Petrea), pentru că traversează o perioadă bună.

ADVERTISEMENT

Așa va fi destul de greu, cum am spus mai devreme, Chindia are o echipă destul de bună și un joc foarte frumos. Pentru noi a fost o pauză destul de grea, pentru că ne-am reîncărcat bateriile, au fost chiatr și două antrenamente pe zi, destul de dure. Așa pregătim meciurile, pentru că în pauză trebuie să te pregătești și apoi să dai totul în campionat”, a declarat Dan Nistor.


  • Cotă BETANO pentru Universitatea Craiova: 1,87 este cota pentru „ambele echipe înscriu” la meciul Universitatea Craiova – FC U Craiova 1948! Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT