Sport

Dan Nistor regretă că Universitatea Craiova nu a întâlnit Chindia înaintea sosiri lui Toni Petrea: „Ar fi fost un avantaj”. Video

Oltenii se pregătesc pentru restanța din etapa șase din SuperLigă cu Chindia. Dan Nistor a declarat că U Craiova ar fi avut o misiune mai ușoară înaintea venirii lui Toni Petrea.
28.11.2022 | 14:15
Dan Nistor regreta ca Universitatea Craiova nu a intalnit Chindia inaintea sosiri lui Toni Petrea Ar fi fost un avantaj Video
Dan Nistor regretă că Universitatea Craiova nu a întâlnit Chindia înaintea sosiri lui Toni Petrea. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Partida Chindia Târgoviște – Universitatea Craiova se va juca marți, de la ora 19:00, pe stadionul „Ilie Oană” din Ploiești. Târgoviștenii sunt neînvinși în SuperLigă de la numirea lui Toni Petrea pe banca tehnică, iar Dan Nistor este de părere că misiunea oltenilor ar fi fost mai ușoară, dacă s-ar fi disputat înaintea sosiri antrenorului.

Dan Nistor regretă că Universitatea Craiova nu a întâlnit Chindia înaintea sosirii lui Toni Petrea: „Așa va fi destul de greu”

Înaintea derby-ului cu FC U Craiova 1948, Universitatea Craiova va merge pe stadionul „Ilie Oană” din Ploiești, pentru restanța cu Chindia Târgoviște. Disputa dintre cele două formații din etapa a șasea din SuperLigă a fost amânată, deoarece oltenii au dorit să pregătească returul din play-off-ul Conference League cu Hapoel Beer Sheva.

ADVERTISEMENT

Dan Nistor a declarat că se așteaptă la o partidă dificilă împotriva tărgoviștenilor, care traversează o perioadă bună în campionat. Mijlocașul Universității Craiova a mărturisit că oltenii ar fi avut un avantaj, dacă întâlneau Chindia, înainte ca Toni Petrea să preia echipa.

„Din punctul meu de vedere va fi un meci foarte dificil, ținând cont că de când a venit noul antrenor nu au pierdut nicun meci în campionat. Pentru noi este un impuls, deoarece dacă vom câștiga cele trei puncte ne vom duce pe locul trei și vom egala CFR Cluj, care se află pe locul doi.

ADVERTISEMENT

Ar trebui să fie un impuls în plus pentru noi și trebuie să dăm ce avem mai bun pentru a câștiga cele trei puncte. Probabil ar fi fost un avantaj (n.r. dacă întâlneau Chindia Târgoviște înaintea venirii lui Toni Petrea), pentru că traversează o perioadă bună.

Așa va fi destul de greu, cum am spus mai devreme, Chindia are o echipă destul de bună și un joc foarte frumos. Pentru noi a fost o pauză destul de grea, pentru că ne-am reîncărcat bateriile, au fost chiatr și două antrenamente pe zi, destul de dure. Așa pregătim meciurile, pentru că în pauză trebuie să te pregătești și apoi să dai totul în campionat”, a declarat Dan Nistor.

ADVERTISEMENT

Dan Nistor, mesaj pentru Nicușor Bancu: „Cred că va reveni mult mai puternic”

Vestea accidentării lui Nicușor Bancu i-a îngrijorat pe olteni, care nu se vor putea baza pe fundașul stânga în următoarele luni. Nașul căpitanului Universității Craiova, Dan Nistor, a declarat că vorbește zilnic cu finul său și crede că va reveni mult mai puternic, după ruptura de ligamente încrucișate.

„Vorbesc aproape zilnic cu el (n.r. Nicușor Bancu), știe foarte bine ce i-am urat și ce pronostic i-am dat. Nu pot să îl zic, pentru că va rămâne secret.

ADVERTISEMENT

Eu cred că va reveni mult mai puternic, a mai fost accidentat grav și a revenit mai puternic și acum cred că va deveni și mai puternic. Cred că trebuie să îl susținem, să fim alături de el și familia lui și cu siguranță va fi căpitanul nostru la anul”, a spus Dan Nistor.

Dan Nistor și-a ales favorita de la Campionatul Mondial din Qatar: „Sper din tot sufletul să câștige”

Mijlocașul Universității Craiova a spus că s-a uitat la majoritatea meciurilor de la Campionatul Mondial și și dorește ca Anglia să câștige turneul final. Englezii sunt liderii grupei B, cu patru puncte, iar în ultima etapa din această fază a competiției se vor întâlni cu Țara Galilor.

„Am văzut aproape toate meciurile, iar favorita mea este Anglia. Sper din tot sufletul să câștige acest Campionatul Mondial, pentru că nu a mai făcut-o de ceva timp”, a mărturisit mijlocașul Universității Craiova.


  • Cotă BETANO pentru Universitatea Craiova: 2,15 este cota pentru „ambele echipe înscriu” la meciul Chindia Târgoviște – Universitatea Craiova! Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: