Life

Cum trecea Lidia Buble peste certurile cu Răzvan Simion. Artista a spus tot adevărul

09.03.2021 | 23:13
Cum trecea Lidia Buble peste certurile cu Razvan Simion Artista a spus tot adevarul
ADVERTISEMENT

Lidia Buble a povestit cum reușea să treacă peste certurile cu Răzvan Simion, la aproape un an de când au decis să meargă pe drumuri separate. Artista a recunoscut tot adevărul și a făcut dezvăuiri neașteptate despre fosta ei relație. 

Invitată în platoul unei emisiuni, îndrăgita cântăreață a declarat că fiecare melodie a ei este inspirată din propria viață, inclusiv din povestea de dragoste pe care a avut-o cu Răzvan Simion, timp de cinci ani.

ADVERTISEMENT

Artista a lansat recent o nouă piesă, „Intens”, iar versurile au reușit să aducă lacrimi în ochii fanilor, care s-au întrebat dacă nu cumva versurile fac referire la relația cu prezentatorul matinalului de la Antena 1.

Cum trecea Lidia Buble peste certurile cu Răzvan Simion. Artista a spus tot adevărul

Lidia Buble a fost împreună cu Răzvan Simion până anul trecut, atunci când au hotărât că este mai bine să se despartă din cauza neînțelegerilor. Cu toate că au fost împreună timp de cinci ani, cei doi au reușit să rămână în relații bune, mai ales că prezentatorul TV încă este managerul ei.

ADVERTISEMENT

Invitată la emisiunea lui Teo Trandafir, Lidia Buble a vorbit despre melodiile ei și a ținut să precizeze că toate sunt inspirate din viața ei personală. Întrebată dacă piesa „Sub apă” face referire la fosta ei relație, artista a fost sinceră și a spus că obișnuia să se închidă în baie și să facă o baie fierbinte după o ceartă în cuplu.

„Eu aveam treaba asta. În momentul în care mi se întâmpla să mă cert sau să nu fie totul roz, mă închideam și singurul loc în care efectiv mă relaxez și mă detașez de toate era să mă bag cu capul sub apă, să nu mai aud nimic. Sunt ca o carte deschisă. Îmi dezvălui viața pe note muzicale”, a spus cântăreața la „Teo Show”. 

ADVERTISEMENT
Lidia Buble
Lidia Buble a dezvăluit cum trecea peste certurile cu Răzvan Simion. Sursa foto: captură YouTube/ Colaj: Fanatik

„Altă ceartă drumuri să despartă/ Nicio punte între noi/ Și mă scufund sub apă, apă/ Să nu te mai aud niciodată, dată/ Nu poți țipa cât pot sta eu sub apă, apă/ Amar zâmbind și plin de nevoi/ Nici dragostea nu se mai ține de noi”, sunt doar câteva dintre versurile melodiei „Sub apă”.

Noua ei piesă, „Intens”, reprezintă o relatare în versuri a relațiilor ei din trecut și i-a emoționat profund pe fani, judecând după numărul mare de comentarii pe care l-a primit pe YouTube, dar și cele peste 400.000 de mii de vizualizări și 11.000 de aprecieri la doar patru zile de când a fost postată.

ADVERTISEMENT

„Este pentru Răzvan melodia… se simte asta/ Știi sentimentul ăla când muzica nu e suficient de tare în căști pentru cât de frumoasă e melodia?/ După piesa asta tremura carnea pe tine la propriu/ Capodoperă! Ne-ai tulburat intens cu nuanțele din vocea ta și imaginile din clip. Te îmbrățișăm cu admirație și dragoste”, au fost doar câteva dintre sutele de reacții ale fanilor.

ADVERTISEMENT