News

Cum vede CTP rezultatul negocierilor pentru guvern! „Cîţu va fi orice, dar nu premier”

19.12.2020 | 11:21
Cum vede CTP rezultatul negocierilor pentru guvern Citu va fi orice dar nu premier
ADVERTISEMENT

FANATIK îți prezintă cum vede jurnalistul Cristian Tudor Popescu rezultatul negocierilor pentru formarea noului guvern! Astfel, acesta a precizat că, de departe, performerul este Ludovic Orban.

Gazetarul susține că în ciuda faptului că a pierdut alegerile, fostul premier a reușit să-și conserve puterea în partid și chiar pe întreaga scenă politică.

ADVERTISEMENT

„Ceea ce voi reţine din sceneta din seara aceasta este râsul amar în care a pufnit în mască domnul Florin Cîţu, atunci când Ludovic Orban i-a dat cuvântul cu apelativul domnu premier.

Cum vede CTP rezultatul negocierilor pentru formarea noului guvern!

Florin Cîţu va fi orice, dar nu premier. Fiind ministru de finanţe, avea un rol important, dar acum este premier cu numele şi nu văd ce va conduce”, a declarat Cristian Tudor Popescu la Digi 24

ADVERTISEMENT

„PNL va avea 9 ministere în noul guvern, USR-PLUS, 6, iar UDMR, 3. „Ce să caute Cîţu peste miniştrii de la USR-PLUS, peste cei de la UDMR sau peste cei de la PNL?

O să-i poată eventual remania pe cei de la PNL. Performerul acestor negocieri este Orban, care a pierdut alegerile, dar şi-a conservat puterea în partid”, a mai spus Cristian Tudor Popescu

ADVERTISEMENT

Mai mult de atât, jurnalistul consideră că polii de putere din cadrul PNL s-au schimbat din mers în urma alegerilor parlamentare. CTP vede cu ochi buni și o eventuală întoarcere a lui Vlad Voiculescu la Sănătate.

„Preşedintele Klaus Iohannis nu mai foloseşte partidului, iar Ludovic Orban controlează acum PNL. Vlad a încercat să schimbe nişte lucruri acolo, unde e foarte greu să desfaci pâsla groasă de relaţii şi clientelism din domeniul sănătăţii. De asemenea, un lucru bun este şi faptul că Predoiu nu va mai fi la Justiţie”, a spus Cristian Tudor

ADVERTISEMENT