Life

Cumnata Danei Roba a răbufnit după scandalul din familie: „Nu este adevărat”

Dana Roba a fost atacată dur de cumnata sa. Deși ea a fost la un pas să-și piardă viața în urma bătăii crunte, i-au fost aduse mai multe acuzații.
05.07.2023 | 20:45
Cumnata Danei Roba a rabufnit dupa scandalul din familie Nu este adevarat
Dana Roba, pusă la zid de cumnată. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dana Roba a fost făcută praf de cumnata sa. Make-up artistul a fost la un pas să-și piardă viața după ce a fost bătută cu bestialitate de soțul său. Femeia susține că Daniel Balaciu trebuie să plătească pentru faptele sale, dar nu este de acord cu declarațiile făcute de vedetă după ce a ieșit din spital.

Dana Roba, pusă la zid de cumnata sa după ce a izbucnit scandalul din familie

De când a ieșit din spital, Dana Roba nu are liniște. După ce a apelat la Poliție ca să-și ia copilele de la socri și a apărut la televizor pentru a face declarații despre coșmarul prin care a trecut în noaptea în care a fost bătută de Daniel Balaciu, în familie a izbucnit un scandal.

ADVERTISEMENT

După acuzațiile duse pe care socrul i le-a adus, make-up artistul este acum pus la zid de o cumnată. Cristina a apărut în emisiunea Acces Direct și a vorbit despre Daniel Balaciu și familia bărbatului.

Femeia susține că, încă, soțul vedetei nu este nevinovat și că își va primi pedeapsa. Dar nu este deloc de acord cu faptul că Dana Roba îl denigrează pe tatăl copiilor săi și povestește ce s-a întâmplat în relația lor.

ADVERTISEMENT

„Nu am intrat ca să îl apăr pe Daniel. Faptul e consumat. El își va primi pedeapsa, dar totul este bine și frumos până la denigrarea familiei. Cum aruncă Dana în socrii ei care, Dumnezeu mi-e martor, au crescut acești copii de când s-au născut și până i-a luat ea acum.

Fetele nu știau decât buni și tati. Să arunci în familia asta că Daniel a fost nimeni în drum… ceea ce nu este adevărat”, a declarat Cristina despre Dana Roba, conform spynews.ro. 

ADVERTISEMENT

„Dana zice că singură a lucrat. Nu e adevărat”

În plus, cumnata make-up artist-ului a afirmat că Dana Roba minte și că nu este adevărat faptul că Daniel Balaciu nu a întreținut financiar familia. Din contră, acesta și-ar fi vândut casa de la țară pentru a achiziționa un apartament.

„Dana zice că singură a lucrat. Nu e adevărat. Daniel, când au cumpărat primul apartament, și-a vândut partea lui din sat ca să poată ei să-și cumpere primul apartament. A pus acolo la acte, pentru că Dana lucra fără acte.

ADVERTISEMENT

Lucra ilegal. El și-a pus partea din casa de la sat pe care noi, cu acte în regulă la notar l-am despăgubit, plus paternitatea pe care a făcut-o el, că a stat cu copiii , banii ăia, și o mică diferență pentru primul apartament de vreo 50-60 de mii”, a mai spus cumnata Danei Roba.

ADVERTISEMENT