Life

Dana Roba, pusă la zid de socrul ei. Acuzații dure: ”Spărgea tot”

Dana Roba, atacată de tatăl fostului soț. Declarațiile tranșante făcute de bărbat în emisiunea Acces Direct, de la Antena 1.
04.07.2023 | 19:34
Dana Roba pusa la zid de socrul ei Acuzatii dure Spargea tot
Dana Roba, atacată de tatăl fostului soț. Declarațiile tranșante făcute de bărbat în emisiunea Acces Direct, de la Antena 1. Sursa foto: Facebook. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Dana Roba este pusă la zid de socrul ei, după ce în urmă cu câteva zile bărbatul nu a dorit să-i dea fetele. Acuzații dure: “Spărgea tot”. Nicolae Balaciu susține că make-up artistul din Timișoara are un comportament agresiv.

Dana Roba, atacată de tatăl fostului soț. Declarațiile tranșante făcute de bărbat în emisiunea Acces Direct, de la Antena 1

Dana Roba a fost atacată verbală de tatăl fostului soț. Nicolae Balaciu a făcut declarații tranșante în emisiunea Acces Direct, de la Antena 1, unde a susținut că vedeta era foarte nervoasă de la o vreme și că a spart mai multe obiecte din casă.

ADVERTISEMENT

În plus, socrul tinerei a mai subliniat că aceasta și-a neglijat foarte multe fetele care, din păcate, au asistat la scena în care a fost lovită cu toporul în cap de partenerul de viață. După incident a fost supusă unei operații care a durat 9 ore.

„Doamna Roba e o femeie care nu a știut ce sunt copiii în viața ei. Nu i-a schimbat un pampers. Am ținut-o pe Celine, că știe tot satul ăsta, de mică am ținut-o. Nu a văzut fetița…

ADVERTISEMENT

Eu nu știu ce a făcut! (n.r. fiul lui, Daniel Balaciu). Această femeie a spart două televizoare. Când era nervoasă spărgea tot. Această femeie e foarte nervoasă… Cred că ea l-a provocat.

El a suportat destul, mereau zicea tati, mami, hai la Timișoara. Ea nu știe cum se spală o haină, ea nu știe să facă mâncare, nu știe nimic. El nu a vrut să divorțeze pentru copii”, a spus socrul Danei Roba, conform spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Dana Roba, lovită cu ciocanul în cap de 8 ori

Dana Roba nu a trecut cu vederea declarațiile făcute de socrul său, Nicolae Balaciu. Make-up artistul a dorit să angajeze o bonă pentru fiicele sale, doar că părinții partenerului de viață nu au fost de acord cu această decizie.

Se pare că aceștia au motivat că stau cu cele mici cu tot dragul, cei doi apărându-se în continuare. În plus, bărbatul care a crescut 5 copii alături de soția sa crede că fosta iubită a lui Nicolae Guță, susține că minte mult.

ADVERTISEMENT

„El a suportat destul acest băiat”, a mai completat Nicolae Balciu. „A fost legitimă apărare. Dana era foarte violentă”, a spus la rândul său Daniel Balaciu, care în momentul de față se află în arest preventiv pentru 30 de zile.

ADVERTISEMENT
Tags: