News

Cumplitul accident din Sibiu în care au murit 3 oameni, filmat cu o cameră de bord. Imagini terifiante. Video

O cameră de bord a filmat momentul în care s-a produs cumplitul accident din Sibiu, de pe 8 martie. Imaginile sunt terifiante.
10.03.2024 | 20:55
Cumplitul accident din Sibiu in care au murit 3 oameni filmat cu o camera de bord Imagini terifiante Video
Tragicul accident din Sibiu cu 3 morți, filmat cu o cameră de bord. Imagini greu de privit. Sursa foto: capturi YouTube / Ora de Sibiu / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

În spațiul public au apărut imagini cu momentul în care s-a produs cumplitul accident din Sibiu, de pe 8 martie, soldat cu moartea a 3 oameni. O cameră de bord a filmat coliziunea celor două autovehicule.

Tragicul accident din Sibiu cu 3 morți, filmat cu o cameră de bord. Imagini greu de privit

În urmă cu două zile, o nouă tragedie rutieră a avut loc pe șoselele din România. Trei oameni au murit în urma unui accident petrecut pe Centura Avrigului, în județul Sibiu.

ADVERTISEMENT

În urma unei explozii la un pneu, un camion de mare tonaj a intrat în coliziune frontală cu o mașină care circula regulamentar și a căzut de pe un pod lângă o cale ferată.

Duminică, presa locală a publicat primele imagini video cu momentul impactului de pe DN1. Un șofer aflat în trafic chiar în spatele mașinii implicate în tragedie a surprins pe o cameră de la bordul mașinii momentul accidentului.

ADVERTISEMENT

Imaginile sunt de-a dreptul cutremurătoare. Pe ele se vede cum camionul lovește în plin o mașină și apoi cade pur și simplu în gol de pe pod. Șoferul autoturismului nu are nicio șansă.

Cine sunt persoane care au murit în accidentul din județul Sibiu

În evenimentul rutier de vineri au fost implicate trei persoane. E vorba de șoferul basculantei și alte două persoane aflate în mașină. Din păcate, niciuna dintre ele nu a supraviețuit.

ADVERTISEMENT

Inspectoratul de Poliție al Județului Sibiu (IPJ) a anunțat, ulterior, cine sunt victimele. E vorba de un bărbat de 67 de ani (șoferul camionului) din Tilișca (județul Sibiu) și de doi tineri de 38 și 42 de ani (șoferul și un pasager din mașină), ambii din Covasna.

”Din primele cercetări efectuate la fața locului, polițiști Serviciului Rutier au stabilit faptul că șoferul basculantei, un bărbat în vârstă de 67 de ani, domiciliat în Tilișca (județul Sibiu), din cauze ce urmează a fi stabilite, în timp ce se deplasa pe sensul Făgăraș – Sibiu, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism care circula din sens opus, condus de un bărbat de 38 de ani, domiciliat în județul Covasna.

ADVERTISEMENT

Împreună cu acesta în autoturism se afla un bărbat, în vârstă de 42 de ani, domiciliat în județul Covasna. În urma accidentului, autobasculanta a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat sub viaduct. Din păcate, toate cele 3 persoane au decedat”, a informat IPJ Sibiu, conform Ora de Sibiu.

ADVERTISEMENT