Life

Cunoscută prezentatoare tv, teroarea vecinilor la meciuri! Ce vrea să facă la România – Israel

O cunoscută prezentatoare tv a dezvăluit pentru FANATIK cum va trăi meciul dintre România și Israel, care va avea loc pe 9 septembrie 2023.
04.09.2023 | 18:00
Cunoscuta prezentatoare tv teroarea vecinilor la meciuri Ce vrea sa faca la Romania  Israel
Meciul România - Israel, urmărit cu sufletul la gură de o prezentatoare tv de la noi. Montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Pe 9 septembrie are loc meciul dintre România și Israel, prilej cu care o vedetă de la noi, FANATIKă a Naționalei a făcut dezvăluiri de senzație, evident, doar pentru FANATIK! O renumită prezentatoare tv din România a devenit adevărată ”teroristă” pentru vecinii. Se întâmplă mai ales atunci când la televizor se difuzează meciurile de fotbal ale Naționalei.

Prezentatoare tv, o susținătoare înfocată a Naționalei. Meciul dintre România și Israel, transmis în direct la Prima TV, pe 9 septembrie

FANATIK vă spune cât de intens trăiește Marina Nițoiu de la Prima TV fiecare meci pe care îl joacă echipa României atunci când nu se află pe stadion. Vedeta de televiziune preferă, ce-i drept, să vadă meciurile importante pe stadion.

ADVERTISEMENT

Sunt, însă, situații când nu poate ajunge la meciuri, atunci când Naționala joacă în deplasare. Nu de alta, dar Marina trebuie să prezinte Focus Sport. Vedeta se conformează imediat. Dă o adevărată petrecere la ea acasă spre stupoarea sau încântarea vecinilor.

Marina Nițoiu, prezentatoare de știri din sport și o microbistă convinsă, a dezvăluit, în exclusivitate pentru FANATIK, că a reușit să îi sperie uneori pe vecini cu toate că și aceștia urmăresc cu sufletul la gură meciurile Naționalei.

ADVERTISEMENT

Marina Nițoiu, în galerie: „Mi-am luat liber a doua zi după meci”

De altfel, pentru următorul meci al echipei naționale, cel de pe 9 septembrie 2023, care va fi transmis în direct la Prima TV, la ora 21:45, Marina este deja pregătită emoțional.

„Sâmbătă, pe 9 septembrie, la meciul în care România joacă cu Israel voi trăi totul în tribună alături de toți românii care vor alege să vadă partida pe Arena Națională.

ADVERTISEMENT

Abia aștept să ne bucurăm cu toții. Mi-am luat liber a doua zi după meci. Așa că sunt pregătită să rămân fără voce . Doar să dea gol băieții!”, a declarat Marina Nițoiu, pentru FANATIK.

Vedeta de la Prima TV ne-a spus și cum se definește ea ca fană înfocată, dincolo de meciul dintre România și Israel! Prezentatoarea Focus Sport a mărturisit că îi place atât de mult fotbalul încât a reușit să-i corupă pe prietenii ei nemicrobiști.

ADVERTISEMENT

„Atât de înfocată încât i-am convins și pe prietenii mei care nu sunt microbiști de fel, să vină pe stadion. Vreau să simtă din tribună energia și emoția din jurul unui meci de fotbal”, ne-a zis Marina Nițoiu.

meciul românia israel
Marina Nițoiu și colegii ei de la Prima TV vor urmări cu sufletul la gură meciul dintre România și Israel (preliminariile Euro 2024)

Vedeta Focus Sport își terorizează vecinii cu entuziasmul ei: „N-am primit până acum nicio reclamație”

Întrebată cine strigă mai tare în familia lor când se joacă un meci important, Marina, râzând, ne-a zis că dacă îi vom întreba pe vecinii ei ne vor spune cu siguranță că vocea ei se aude cel mai puternic.

„Asta cred că trebuie să-i întreb pe vecini.  Când e tensiunea aia maximă dinaintea unui gol… Apoi vine bucuria imensă că echipa a înscris, nu mai sunt atentă cine strigă mai tare. Norocul meu este că și vecinii sunt microbiști. N-am primit până acum nicio reclamație. Nici în țeavă nu a bătut nimeni. Bine, n-aș fi auzit oricum în momentele alea”, a povestit, amuzată, Nițoiu.

Cum arată echipa de 11 ideală pentru carismatica prezentatoare tv? Ei bine, nu a vrut să ofere niște nume ale preferaților ei dintre fotbaliști, dorind să își păstreze cumva imparțialitatea, mai ales că are un job unde nu poate fi subiectivă. „Asta n-aș putea să spun eu. Sigur, că orice suporter al naționalei am preferații mei.

Sper că 11-le ideal pentru România va fi sâmbătă, pe 9 septembrie, în teren. Eu și toți românii care vor fi pe stadion sau vor urmări meciul pe Prima TV, vom fi al 12-lea jucator, clar”, ne-a zis vedeta de la Prima TV.

Chiar dacă acum va fi pe Arena Națională, Marina ne-a mărturisit că îi place să se bucure de meciurile de fotbal și din fața micului ecran. „Îmi place să văd și acasă meciurile în fața televizorului. Să facem gașcă și să ne bucurăm de spectacol.

Dar nu se compară cu nimic atmosfera de pe stadion. Acolo trăiești mult mai intens toate fazele. Cel puțin 90 de minute simt că sunt cu sufletul la gură”, a încheiat prezentatoarea tv.

ADVERTISEMENT