Life

Am aflat cel mai bine păzit secret de la Cursa Iubirii! Cine sunt bombele de la Prima Tv! Foto

La Cursa Iubirii, show-ul toamnei de la Prima TV, participă șase tinere, toate adevărate bombe când vine vorba de senzualitatea pe care o degajează.
25.08.2023 | 16:00
Fetele de la Cursa Iubirii sunt de-a dreptul fierbinți / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Am aflat cine sunt fetele sexy de la Cursa iubirii, show-ul de toamna de la Prima TV! Blonde, brunete, toate sunt sexy peste măsură. Și vor să pună mâna pe premiul cel mare, de 15.000 de euro. Au venit împreună cu iubiții lor in competitie, însă întorc toate privirile atunci când ies spre stradă.

Dar cine sunt bombele de la Cursa Iubirii de la Prima TV?

Cele șase fete care concurează pentru marele premiul de la Cursa Iubirii, de la Prima Tv, sunt adevărate bombe sexy. Unele dintre ele nu sunt la prima experiență când vine vorba de televiziune. Dar, important, sunt pentru prima oară implicate într-un reality-show matrimonial.

ADVERTISEMENT

Astfel, Naba Salem, una dintre fostele concurente de la Bravo, ai Stil!, revine pe micul ecran. De data aceasta, la Prima Tv. Ea este designer și adoră să călătorească, îi plac tatuajele și îi place și în…bucătărie. Recunoaște că este geloasă, cam naivă uneori și, poate, prea sufletistă. Talentul ei, susține bruneta, e să picteze.

Adela are 36 de ani, este femeie de afaceri și pasionată de sport. Este antrenor personal de fitness și conduce o sala de fitness. Este vorbăreață, cu tupeu, vulcanică și impulsivă. În rest, spune că e frumoasă, deșteaptă și devreme acasă. Îi place să gătească și să meargă la sală, însă cel mai tare o relaxează shopping –ul.

ADVERTISEMENT

Alexandra, zisă și Dede, are doar 19 ani, dar susține că e o persoană cu multă maturitate. Alexandra este, alături de iubitul ei, Alex, cuplul cel mai tânăr dintre concurenți. Spune despre ea că este  explozivă, tupeistă și încăpățânată. Pasiunea ei este modellingul.

Cristina are 35 de ani și este customer agent în domeniul IT.  Este pasionată să creeze content pe rețelele de media. E atrasă de actorie și chiar face sketch-uri online, video comice cu situații din viață cotidiană, cu care oamenii se pot identifica și conecta. Ea știe să cânte și la pian și vioara.

ADVERTISEMENT

Anita are 33 de ani și este  agent imobiliar. Frumoasa concurentă de la Cursa Iubirii adoră ieșirile în natură, sportul în general și îi plac filmele. Ea ar spune despre ea că este mai degrabă o persoană calmă, harnică, curajoasă dar dacă este călcată pe coadă explodează.

Cove prezintă show-ul de la Prima Tv

Prezentatorul show-ului Cursa Iubirii de la Prima Tv este celebrul Cove. Pus într-o postură în care nu a mai fost, el a recunoscut, în exclusivitate pentru FANATIK, că nu i-a fost deloc ușor. Ba chiar, povestește el, dimpotrivă, vedeta show-ului trăind momente grele.

ADVERTISEMENT

„Am început în Cetatea Sucevei, a fost superb. Apoi, am mers în Maramureș. Am ajuns și la Straja, și în Dâmbovița. E o aventură pe cinste. Eu ca eu, dar cuplurile care trebuie să treacă și prin probe fizice nu tocmai ușoare.

Ne adaptăm. Prin Maramureș era să dăm și de un urs pofticios. Am luat-o la fugă toți când am auzit mișcare prin tufiș. (…) Eram prin Suceava, undeva, pe un platou, și filmările s-au prelungit mult peste miezul nopții. Știi cum e când te uiți la știrile despre caniculă din București si tu mori de frig? Horror. Erau 4 grade și eu tot ce aveam la mine erau pantaloni scurți, cămăși și tricouri.

Am încercat să împrumutăm niște paturi de la gazde, însă, la filmare, trebuie să stai la cameră în ținută de filmare. Care era pantalon și tricou. Și dă-i și tremură”, a povestit, acum amuzat, Cove în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT
Tags: