Life

Cuplul verii în showbiz! Cea mai exotică gimnastă din istoria României intră în familia Reghecampf! Exclusiv

Asiana Peng, cea mai exotică gimnastă din istoria României, și fiul cel mare al lui Laurențiu Reghecampf, Luca, formează un cuplu, iar FANATIK are amănunte în exclusivitate despre povestea de amor a celor doi.
01.08.2021 | 22:10
Cuplul verii in showbiz Cea mai exotica gimnasta din istoria Romaniei intra in familia Reghecampf Exclusiv
Asiana Peng si Luca Reghecampf formeaza cuplul verii Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Asiana Peng și Luca Reghecampf formează cel mai nou cuplu din lumea mondenă, cei doi fiind, deja, extrem de apropiați și par foarte fericiți împreună.

Asiana Peng și Luca Reghecampf se iubesc

Chiar dacă locuiesc în țări diferite, Asiana fiind stabilită în România, în timp ce Luca Reghecampf stă în Germania, relația dintre ei pare să fie una cât se poate de reușită.

ADVERTISEMENT

Mai mult, supravegheați de Mariana Pfiefer, mama lui Luca și prima soție a lui Laurențiu Reghecampf, cei doi tineri se bucură de o vacanță de vis în Italia, în zona muntoasă a Alpilor.

Ba chiar mai mult, fără să își mai ascundă relația, Asiana Peng și Luca Reghecampf zâmbesc larg și dovedesc că sunt fericiți până peste poate.

ADVERTISEMENT

Dezvăluri despre relația dintre Asiana Peng și Luca Reghecampf

Asiana Peng și Luca Reghecampf par să se iubească deja de ceva vreme, lucru confirmat, în exclusivitate pentru FANATIK, chiar de mama frumoasei gimnaste care a făcut senzație, cu ceva ani în urmă, în lotul național al României.

“Da, Asiana este împreună cu Luca și este foarte, foarte fericită cu el. Eu le doresc tot binele din lume și niciodată nu o să mă amestec în viața sentimentală a fetei mele”, a spus, în exclusivitate pentru FANATIK, Silvana Peng, mama exoticei gimnaste.

ADVERTISEMENT
Asiana Peng
Asiana Peng si Lua Reghecampf, supravegheati de Mariana Pfeiffer, in vacanta in Alpii italieni. Sursa foto: Faccebook

De altfel, pare-se, relația dintre Asiana Peng și Luca Reghecampf durează de câteva luni, timp în care cei doi s-au tatonat destul, povestea lor de iubire fiind una, în ciuda vârstei protagoniștilor, una cât se poate de serioasă.

Asiana Peng, campioană la gimnastică! A făcut senzație la Survivor România

Asiana Peng este una dintre cele mai cunoscute gimnaste ale noii generații, exotica sportivă reușind să ajungă la Campionatele Europene de la Sofia din 2014. Considerată o mare speranță a gimnasticii românești, Asiana Peng rata totuși participarea la Olimpiada din 2016.

ADVERTISEMENT

Motivul pentru care, de fapt, Asiana Peng nu a ajuns la Olimpiada de acum cinci ani a fost legat de un scandal uriaș între frumoasa gimnastă și antrenorii din acea vreme, Mariana Bitang și Octavian Belu,  pe care i-a și acuzat de abuzuri făcute în timpul cantonamentelor și antrenamentelor.

Mai mult, Asiana Peng a fost una dintre cele mai apreciate Faimoase din primul sezon de la Survivor România, prestațiile ei reușind să o facă extrem de iubită de publicul amator de asemenea reality-show-uri.

Luca Reghecampf, fiul cel mare al antrenorului de la Craiova

Luca este fiul cel mare al antrenorului de la Craiova, Laurențiu Reghecampf, din prima căsnicie a acestuia, cea cu Mariana Pfeiffer. Pasionat de sport, Luca locuiește alături de mama sa în Cottbus, acolo unde a și terminat liceul sportiv.

De altfel, sportul pare să îi și unească pe Luca Reghecampf și pe Asiana Peng, cei doi, pe lângă activitatea la nivel de performanță, continuându-și studiile în domeniu.

ADVERTISEMENT