News

Cursă de coșmar pentru un taximetrist. Cu cuțitul la gât, a dus gratis un client. Ce a pățit la destinație

Un taximetrist din Râmnicu Vâlcea a avut parte de o cursă de coșmar. Amenințat cu un cuțit, a dus gratis un client peste 100 de km. La destinație, șoferul a fost tâlhărit.
06.01.2023 | 18:02
Cursa de cosmar pentru un taximetrist Cu cutitul la gat a dus gratis un client Ce a patit la destinatie
Având cuţitul la gât, un taximetrist a dus gratis un client sute de kilometri. La destinație, șoferul a fost tâlhărit. Sursa foto: taxi-point.co / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un bărbat de 25 de ani care muncește ca taximetrist în județul Vâlcea a avut parte de o cursă de coșmar în finalul anului trecut.

Având cuţitul la gât, un taximetrist a dus gratis un client sute de kilometri. La destinație, șoferul a fost tâlhărit

Pe 30 decembrie, tânărul șofer a fost obligat, sub amenințarea unei arme albe, să transporte un bărbat de la Râmnicu Vâlcea la Rucăr (Brașov).

ADVERTISEMENT

Suspectul, în vârstă de 38 de ani, a urcat în autoturismul care circula în regim de taxi, i-a pus taximetristului cuțitul la gât şi, sub ameninţarea că îl va înjunghia, l-a obligat pe acesta să îl ducă tocmai în judeţul Braşov.

Pe tot parcursul călătoriei, una lungă de peste 100 km, tânărul taximetrist a fost ameninţat constant cu cuţitul.

ADVERTISEMENT

Pe lângă faptul că nu a plătit cursa, când a ajuns la destinaţie, pasagerul i-a luat toți banii șoferului.

În această săptămână, poliția a reușit să-l prindă pe suspectul acestei infracțiuni. Bărbatul de 38 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore, miercuri, iar joi, 5 ianuarie, instanţa de judecată a emis pe numele lui mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

ADVERTISEMENT

Taximetrist tâlhărit de un petrecăreț, de Revelion

Un alt taximetrist din România a avut probleme în această perioadă. Chiar de Revelion, acesta a fost tâlhărit în municipiul Satu Mare.

Conform presei locale, taximetristul, în vârstă de 40 de ani, a transportat un client, în vârstă de circa 30 de ani, imediat după cheful de la trecerea dintre ani.

ADVERTISEMENT

La destinație, clientul i-ar fi achitat contravaloarea cursei. Apoi, dintr-un motiv încă necunoscut, cei doi bărbați s-au luat la ceartă.

Clientul l-a atacat pe taximetrist, l-a lovit la nivelul capului și i-a sustras telefonul mobil și anumite sume de bani, scrie Presasm.

Sesizați de victimă, polițiștii au demarat procesul de identificare a suspectului. Acesta din urmă a fost ridicat de polițiști chiar pe 1 ianuarie.

Dacă acuzațiile taximetristului se dovedesc a fi reale, clientul riscă să se aleagă cu dosar penal pentru tâlhărie.

ADVERTISEMENT
Tags: