News

Tentativă de tâlhărie la o sală de jocuri. Un bărbat a lovit o casieriță și a vrut să fugă cu banii

Un borbat din București a fost reținut de polițiști după ce a lovit o angajată a unei săli de jocuri din București și a încercat să-i smulgă banii din mână
26.11.2022 | 17:17
Tentativa de talharie la o sala de jocuri Un barbat a lovit o casierita si a vrut sa fuga cu banii
Tentativă de tâlhărie la o sală de jocuri din București/ Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Tentativa de tâlhărie a avut loc în cursul nopții de joi spre vineri, la o sală de jocuri din Sectorul 3, informează Gândul.

La data de 25 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, au reținut un bărbat în vârstă de 36 de ani, față de care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la tâlhărie calificată”, a transmis Poliția Capitalei.

ADVERTISEMENT

Incidentul avut loc joi noaptea, în jurul orei 00.30, după ce un bărbat i-a cerut unei angajate de la sala de jocuri să îi schimbe o sumă de bani.

Când femeia a scos banii, bărbatul a lovit-o cu pumnul și a încercat să-i smulgă banii din mână, însă nu a reușit.

ADVERTISEMENT

În urma verificărilor demarate, bărbatul a fost depistat, în cursul aceleași zile și a fost condus la sediul secției”, potrivit sursei citate.

Inițial bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar apoi instanța a dispus plasarea lui în arest la domiciliu.

ADVERTISEMENT

Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă la tâlhărie calificată”, au mai precizat polițiștii din Capitală.