Sport

„Dacă îmi puneţi cătuşe, sar la carotidă cu dinţii!”. Scene incredibile cu Mitică Dragomir

Mitică Dragomir a oferit scene incredibile la „MaxProfețiile lui Mitică”, spunând că lui dacă i s-ar pune cătușe la mâini, ar sări la carotidă cu dinții.
13.10.2023 | 23:50
Daca imi puneti catuse sar la carotida cu dintii Scene incredibile cu Mitica Dragomir
Scene incredibile cu Mitică Dragomir. Sursă foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal a vorbit la emisiune „MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ” despre situația dificilă prin care trece Dănuț Lupu și a povestit cum lui nu i-au fost puse cătușe la mâini niciodată.

Scene incredibile cu Mitică Dragomir

Mitică Dragomir a oferit scene incredibile la emisiunea „MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ”, unde a povestit cum a refuzat să îi fie puse cătușe la mâini, vorbind și despre ce ar fi făcut în locul lui Dănuț Lupu:

ADVERTISEMENT

„Când m-au luat de-acasă au vrut să-mi pună cătușele. Le-am spus că în momentul în care îmi pun cătușele, mă repet și rup carotida cu dinții. Ăia au spus că sunt nebun.

Le-am spus că legea nu permite să mi se pună cătușe decât dacă am fost turbulent, dacă am făcut diverse acte. Încă o dată, miliția a respectat ordinul procurorului în cazul lui Lupu.

ADVERTISEMENT

La mine nu a venit procurorul în mașină, numai mașina poliției, de-asta nu mi-au pus cătușe. Dar nu aș fi acceptat, nu făcusem nimic, de ce să mi se pună cătușele?”.

„Jur că așa făceam!”

„Le-am spus de la început: ’Fraților, dacă îmi puneți cătușe este imposibil să nu mă reped cu dinții într-unul, îi mușc carotida și îl omor pe loc’.

ADVERTISEMENT

Jur că așa făceam. Ce făcusem să mi se pună cătușe? Îmi pui cătușe dacă am făcut ceva, așa de ce mi-ai fi pus cătușe? Eu sunt altfel. Lupu ar fi putut să nu accepte cătușele”, a continuat Dumitru Dragomir.

„Aș fi tăvălit tot aeroportul în locul lui. De jur împrejur aș fi făcut panaramă. Dacă eram în locul lui Lupu, făceam cea mai mare panaramă, că altă condamnare nu îi dădea.

ADVERTISEMENT

El a greșit, săracul. Eu l-am admirat, dar a greșit, pentru că în ziua de astăzi trebuie să te ferești”, a mai spus Dumitru Dragomir, la emisiunea „MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ”.

Emisiunea tip pod-cast, MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ, poate fi urmărită în fiecare luni, de la ora 13:15, după FANATIK SUPERLIGA. Fiecare ediție se vede LIVE pe homepage-ul site-ului FANATIK.RO. În fiecare miercuri, emisiunea va rula ÎN PREMIERĂ  pe canalul de Youtube Fanatik, precum și pe pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial.

Dumitru Dragomir, DEZVALUIRI ULUITOARE despre momentul cand a fost ARESTAT

ADVERTISEMENT