Sport

„Dacă mai e titular, nu mă mai uit la niciun meci”. Reacție-șoc a lui Mitică

Mitică Dragomir a avut o reacție-șoc în legătură cu titularizarea unui jucător la echipa națională. Ce l-a nemulțumit pe „Oracolul din Bălcești”.
14.09.2023 | 00:43
Daca mai e titular nu ma mai uit la niciun meci Reactiesoc a lui Mitica
Reacție-șoc a lui Mitică Dragomir în legătură cu titularizarea lui Pușcaș în locul lui Alibec. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu a schimbat titularul pe postul de atacant la meciul cu Kosovo. FANATIK a anunțat în exclusivitate bomba pregătită de selecționer: George Pușcaș, titular. Mitică Dragomir a avut o reacție-șoc la MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ și nu concepe ca Denis Alibec să fie lăsat pe banca de rezerve.

„Dacă mai e titular, nu mă mai uit la niciun meci”. Reacție-șoc a lui Mitică

Spre deosebire de meciul cu Israel, unde Denis Alibec a fost titular și a reușit să marcheze, Edi Iordănescu a ales să joace cu George Pușcaș încă din primul minut la al doilea meci al lunii septembrie cu Kosovo. FANATIK a anunțat în exclusivitate în dimineața meciului că atacantul din Serie A va fi introdus titular.

ADVERTISEMENT

Pușcaș a fost înlocuit la pauza meciului cu Kosovo. Edi Iordănescu l-a aruncat în luptă pe Denis Alibec, unul dintre preferații lui Mitică Dragomir de la naționala României. Mitică Dragomir nu își poate explica cum fostul atacant al lui Gică Hagi poate fi rezerva lui George Pușcaș.

„Chiar dacă a greșit-o Edi, a mermelit-o pe traseu. A îndreptat lucrurile pe traseu. Dacă îl ții pe Alibec rezerva lui Pușcaș, nu mă mai uit la niciun meci toată viața mea, la echipa națională”, a spus Dumitru Dragomir, la MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ.

ADVERTISEMENT

George Pușcaș, două galbene în două meciuri

George Pușcaș a fost intens ironizat, mai ales după ratarea incredibilă din finalul meciului cu Israel, când atacantul lui Genoa putea să aducă victoria pentru „tricolori”. În meciul cu naționala lui Alon Hazan, Pușcaș a jucat timp de 27 de minute, fiind introdus în locul lui Alibec în a doua repriză.

Fotbalistul a încasat un cartonaș galben în minutul 85. În partida tensionată cu Kosovo, Pușcaș a încasat un cartonaș galben în minutul 33 după o încăierare generală. În tricoul primei reprezentative, Pușcaș a adunat 38 de apariții, reușind să marcheze 10 goluri.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, Denis Alibec a deschis scorul cu Israel. A fost cea de-a doua reușită a atacantului în preliminariile Euro 2024 și a patra per total sub „tricolor” în 33 de apariții.

Dumitru Dragomir, șocat de schimbarea lui Alibec cu Pușcaș în România – Israel 1-1: „Am crezut că fac temperatură când l-am văzut”

Dumitru Dragomir nu a fost de acord nici măcar cu schimbarea făcută de Edi Iordănescu în România – Israel, când George Pușcaș i-a luat locul lui Denis Alibec. „Cum să îl scoți pe Alibec și să bagi pe Pușcaș. Am crezut că fac temperatură.

ADVERTISEMENT

Nu e genul meu de jucător. Nu știe să lovească mingea, nu știe să dribleze, nu știe să dea cu capul. Nu are nicio idee tactică, ca dovadă că nu joacă pe unde este. La tatuaje, la codițe și la șmecherie nu ne întrece nimeni. La fotbal suntem ultimii”, a declarat Dumitru Dragomir.

MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ se văd în fiecare luni, ora 13:15, după FANATIK SUPERLIGA. Emisiunea care le-a intrat la suflet microbiștilor este LIVE doar pe site-ul FANATIK.RO. Premiera fiecărei ediții are loc miercurea pe canalul de Youtube FANATIK și pagina de Facebook Horia Ivanovici.

Dumitru Dragomir, reacție-șoc în legătură cu titularizarea unui jucător la echipa națională

ADVERTISEMENT