Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„Pușcaș, titular” a încins spiritele în direct: „Va fi acuzat de hărțuire!”

Titularizarea lui George Pușcaș în meciul România - Kosovo 2-0 a încins spiritele în studioul emisiunii FANATIK SUPERLIGA.
13.09.2023 | 18:25
Puscas titular a incins spiritele in direct Va fi acuzat de hartuire
Titularizarea lui Pușcaș în meciul cu Kosovo a încins spiritele la Fanatik SuperlIga. foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Titularizarea lui George Pușcaș în meciul România – Kosovo, anunțată în exclusivitate de FANATIK încă din dimineața jocului, nu a mulțumit pe nimeni. Atacantul a devenit un inamic public al fanilor, care nu mai acceptă aroganța cu care tratează meciurile și nereușitele din teren.

Dispute pe tema titularizării lui George Pușcaș

Pușcaș a stat pe teren doar o repriză, fiind schimbat de Edi Iordănescu la pauza meciului. În studioul FANATIK SUPERLIGA, prezența lui pe teren a fost dezbătută pe larg.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoichiță a fost întrebat dacă i-a plăcut cum a jucat George Pușcaș, spunând că acesta a fost util, pierzând un singur balon din cele jucate cu el.

”Toate mingile care au ajuns la el, nu le-a pierdut. Una singură a pierdut, dar când a fost înghesuit, a scos, a redublat. Sclipitor nu a fost nimeni în prima repriză”, a spus Mihai Stoichiță.

ADVERTISEMENT

A jucat bine, e util. Se bate cu ăia, dă din coate”, a intervenit rapid Robert Niță. ”Nu era mai bine cu Alibec?”, a întrebat HORIA IVANOVICI.

Alibec a intrat în locul unui jucător care a avut alt gen de joc în prima repriză, care ne-a uzat și pe noi, și pe ei”, i-a răspuns Stoichiță moderatorului emisiunii.

ADVERTISEMENT

Imediat, HORIA IVANOVICI a încercat să afle de ce a fost titularizat Pușcaș. Acesta a întrebat dacă scopul lui a fost să obosească adversarii.

Nu glumesc Pușcaș a fost băgat ca să îi alerge?”, a fost curiozitatea lui HORIA IVANOVICI. ”Sigur că da. Mă gândesc, fac și eu presupuneri. A intrat pe fondul unei oboseli ale echipei adverse și asupra superiorității numerice”, a comentat Stoichiță.

ADVERTISEMENT

Imediat, HORIA IVANOVICI s-a aprins: ”Dar gol, Pușcaș, când mai dă?”. ”Trebuie să fim realiști, în prima repriză nu am ajuns la poartă”, răspunde Dănuț Lupu.

În fișa postului, asta scrie la el, gol”, adaugă HORIA IVANOVICI. Imediat, vind reacția lui Adi Ilie, care spune că jocul lui Pușcaș îl blochează și pe Stanciu.

Mă pun în locul lui Stanciu, joc al doilea vârf. Dacă nu am cu cine să combin, atacantul aleargă fundașii, eu cu cine combin? Stanciu trebuie să joace combinativa”, a spus Adi Ilie ”Dacă juca Pușcaș pe vremea ta, jucai înaintea lui”, i-a răspuns Dănuț Lupu.

În final, a fost o contră între Robert Niță și HORIA IVANOVICI: ”E util”, a zis primul, urmând răspunsul: ”Lasă-mă cu utilul, goluri când dăm?”

Intră alți și dau. A dat pasă de gol în Elveția? Nu avem calitate”, a spus Robert Niță. HORIA IVANOVICI spune imediat că ar fi trebuit folosit Bîrligea.

Joacă, bă, cu Bîrligea, e tânăr. Nu dă goluri Pușcaș, să fie util și să fie campionul dublărilor?, a spus IVANOVICI. Robert Niță a tras concluzia: ”Poate selecționerul a pregătit așa meciul. Să ducă meciul cu 0-0 până la pauză, Pușcaș să îi hărțuiască pe ăia și să fie obosiți în repriza a doua. Și la victorie suntem răutăcioși?”. „Să nu ne dea în judecată că i-a hărțuit prea mult!”, a încheiat zâmbind Adi Ilie.

CONTROVERSA Puscas TITULAR

ADVERTISEMENT