Life

Dan Bittman, la 60 de ani: “Tot ce îmi mai doresc e să am sănătate”. Ce spune artistul despre o viitoare relaţie

Dan Bittman și-a serbat aniversarea vârstei de 60 de ani și spune că ceea ce își dorește cel mai mult este să se bucure de sănătate și să mai poată urca pe scenă.
29.03.2022 | 16:05
Dan Bittman la 60 de ani Tot ce imi mai doresc e sa am sanatate Ce spune artistul despre o viitoare relatie
Dan Bittman a împlinit 60 de ani. Sursa foto: arhiva personală/Facebook.
ADVERTISEMENT

Dan Bittman, liderul trupei Holograf, și-a serbat ziua de naștere. Artistul, recunoscut din tinerețe pentru șarmul său aparte și lipici la femei. a ajuns la 60 de ani, iar tot ceea ce își mai dorește acum este să aibă sănătate și să mai poată urca pe scenă pentru publicul lui.

Dan Bittman a împlinit 60 de ani

Dan Bittman a serbat azi, 29 martie, vârsta de 60 de ani. Cântărețul a rupt ani de zile inimile multor femei, dar acum este singur și spune că nu își mai dorește o relație stabilă la vârsta pe care o are.

ADVERTISEMENT

”Tot ceea ce îmi mai doresc la vârsta asta este să am sănătate, să pot cânta pe scenă în continuare și să bucur oamenii. La 60 de ani am ajuns la concluzia că sănătatea este cea mai importantă”, a declarat Dan Bittman pentru FANATIK. 

Solistul de la Holograf s-a iubit cu femei frumoase

Cunoscut drept un cuceritor, despre femeile din viața lui Dan Bittman s-a tot scris.  Relația lui cu Mihaela Rădulescu a fost de notorietate, însă, în timp, s-au mai vehiculat și alte nume, cu care s-ar fi iubit Dan Bittman precum Monica Bârlădeanu sau Angela Gheorghiu.

ADVERTISEMENT

Într-o emisiune înregistrată la postul Kanal D, cântărețul a ținut moțiș ca de pe lista femeilor cu care s-ar fi iubit să fie ștearsă Alexandra Dinu, pe motiv că sunt amici și nu a trăit nicio poveste de dragoste cu aceasta.

Dan Bittman a recunoscut că s-a despărțit de textiera Liliana Ștefan, cu care are niște băieți superbi.

ADVERTISEMENT

Despărțirea de ea s-a produs în urmă cu mai bine de patru ani, dar Dan a părăsit casa în care a stat cu aceasta și copiii lor în urmă cu un an de zile.

Dan Bittman, pierderi financiare mari

Pandemia l-a afectat și pe el, ca pe foarte mulți colegi de-ai săi de breaslă. Abonat ani la rândul la cântările plătite generos de autoritățile publice locale, cu zeci de concerte și încasări pe măsură, Dan Bittman s-a văzut, odată cu debutul pandemiei de coronavirus, pus într-o situație în care nu a mai fost niciodată: să înregistreze pierderi financiare uriașe, pe toate planurile.

ADVERTISEMENT

Cele trei firme ale artistului au suferit pierderi în pandemie, iar afacerea de la Sărulești a fost închisă mult timp.

ADVERTISEMENT
Tags: