News

Dan Capatos, dezvăluiri despre Florin Condurățeanu. Ce s-a întâmplat când s-au întâlnit ultima oară

Dan Capatos a început emisiunea cu o dezvăluire emoționantă despre Florin Condurățeanu.
29.06.2021 | 00:21
Dan Capatos dezvaluiri despre Florin Condurateanu Ce sa intamplat cand sau intalnit ultima oara
ADVERTISEMENT

Dan Capatos a început Xtra Night Show cu o dezvăluire despre Țuțu Condurățeanu. Jurnalistul a fost de-a dreptul șocat când a aflat vestea tristă.

Prezentatorul emisiunii de la Antena Stars a spus că regretatul jurnalist a fost cel mai bun om pe care l-a cunoscut. Cei doi se întâlniseră ultima dată în urmă cu câteva luni.

ADVERTISEMENT

Dan Capatos, dezvăluiri despre Florin Condurățeanu

Dan Capatos a fost de-a dreptul șocat atunci când a aflat că  Florin Condurățeanu nu se mai află printre noi. Jurnalistul și-a început emisiunea de luni seara, cu o confesiune.

“Ne-am despărțit de cel mai bun om din lumea asta, Țuțu Condurățeanu a făcut un stop cardio vascular în urmă cu două ore și ne-a părăsit.

ADVERTISEMENT

Repet, nu cred, am stat m-am gândit mult, nu am identificat o altă persoană mai bună decât el, din toate punctele de vedere.

Atâta bunătate într-o inimă de om nu știu cum au putut încăpea. (…) Orice am încerca noi muritorii să spunem despre el, e prea puțin. Nu există om pe pământul acesta disponibil 24 din 24 pentru restul oamenilor de pe pământ, așa cum era el.

ADVERTISEMENT

Nu știu cum putea, la orice oră din zi și din noaptea avea o vorbă bună, un sfat și o acțiune. Mie cel puțin mi-a salvat toate rudele, vecinii, nu conta pentru cine interveanai la Țuțu, pentru cine abuzai cu prietenia pe Țuțu. (…)

N-am învățat să fim buni ca Țuțu, acum ne-a lăsat singuri și nu știm cum să facem mai departe, cum să fim buni ca acest om. Nu mai spun cum sunau mesajele de la el de sărbători, cum vorbea. , a spus Dan Capatos la Xtra Night Show , la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Ce s-a întâmplat când s-au întâlnit ultima oară

Dan Capatos a spus că ultima dată s-a întâlnit cu regretatul jurnalist în urmă cu câteva luni, atunci când au filmat un promo. Florin Condurățeanu a fost toată ziua în centrul atenției, toți fiind fermecați de poveștile sale.

“Nea Țuțu știa tot despre oricine, dar o spunea cu o candoare și cu o bunătate încât ne dezarma pentru că noi încercam să aflăm cum se face, lucruri din culise, nu spunea niciodată ce nu trebuia spus.

Ne-am întâlnit ultima oară la filmările pentru promo-ul pentru Antena Stars, a fost ultima noapte petrecută cu Nea Țuțu. Eram acolo și el era în centrul atenției, toată lumea se strânsese în jurul lui și îi ascultau poveștile, acum alții se vor bucura de aceste povești”, a mai spus Capatos.

ADVERTISEMENT