Life

Dan Negru și mitul onorariului de 500.000 dolari. Soția l-a ajutat să scape de problemă

Dan Negru a renunțat la colaborarea cu Antena 1 după 22 de ani, iar acum face dezvăluiri despre salariul pe care l-a încasat și alte mituri apărute în media.
16.02.2022 | 09:57
Dan Negru si mitul onorariului de 500000 dolari Sotia la ajutat sa scape de problema
ADVERTISEMENT

Fostul prezentator a semnat un contract avantajos cu Kanal D, foarte multă lume fiind de părere că urmează să încaseze un salariu de 25.000 de euro.

Banii nu au fost niciodată o miză importantă pentru vedetă, care de-a lungul timpul a avut același onorariu în ciuda audiențelor de pe sticlă. Dar care este adevărul despre salariul de 500.000 de dolari?

ADVERTISEMENT

Este vorba de banii pe care Dan Negru i-ar fi primit după ce a prezentat festivalul de la Mamaia, dar acum spune că totul este un simplu mit, care i-a adus și numeroase neplăceri.

Dan Negru, detalii despre banii pe care i-a câștigat. Cum l-a ajutat soția

Dan Negru a fost nevoit o perioadă foarte lungă de timp să renunțe la cumpărături, soția sa ocupându-se de toate pentru că adesea prezentatorul primea un preț triplu având în vedere banii ce se vehiculau despre el.

ADVERTISEMENT

Acesta este unul dintre motivele pentru care moderatorul nu mai vrea să-și țină salariul confidențial și crede că așa ar trebui să facă toate persoanele publice, inclusiv Andreea Esca.

„De ani de zile îmi doresc să ne facem publice salariile! Țin minte că am prezentat într-un an festivalul Mamaia și pe prima pagină era un titlu cum că aș lua 500 mii de dolari ca să-l prezint.

ADVERTISEMENT

La vremea aia atâta nu valorau toate hotelurile din Mamaia. Ha, ha. Nu înțeleg secretomania lefurilor unora dintre noi și întrebarea «cât câștigă Negru».

Mi-a adus multe deservicii pentru că adeseori oamenii mă judecau după sumele apărute în ziare. Și adeseori prețurile care mi se făceau erau în funcție de asta.

ADVERTISEMENT

Nu de puține ori când trebuia să cumpărăm ceva eu nu apăream, se ocupa Codruța, soția mea, pentru că prețul pentru mine se tripla”, a declarat Dan Negru pentru ciao.ro.

Timp de 15 ani prezentatorul de la Antena 1 a luat aceeași sumă de bani pentru celebrele revelioane. Vedeta s-a bucurat mereu de performanțe și de audiență, niciodată de negocierile financiare.

Dan Negru, adevărul despre mutarea la Kanal D

Legat de motivul pentru care Dan Negru a luat decizia de a pleca de la Antena 1, după 22 de ani, este faptul că se plafonase și a vrut să facă și altceva, să iasă din zona de confort.

A simțit că ruginește din punct de vedere profesional, motiv pentru care are un sfat pentru toată lumea: să riște și să trăiască la intensitate maximă.

ADVERTISEMENT
Fost fotbalist al Stelei, dezvăluiri incredibile din Coreea de Nord: „Știți ce am...
Fost fotbalist al Stelei, dezvăluiri incredibile din Coreea de Nord: „Știți ce am mâncat? Răducioiu și-a vomitat mațele”
Profesoară în vârstă de 30 de ani, găsită vinovată după ce a făcut...
Profesoară în vârstă de 30 de ani, găsită vinovată după ce a făcut sex cu doi elevi minori. Ce îi scria unuia dintre tinerii de 15 ani VIDEO
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
"Cam un 4.000 de lei ca să trăieşti decent". Ofertele angajatorilor pentru tineri, la târgurile de joburi
Bruneta asaltată de milionari a dezvăluit cum încearcă bărbaţii însuraţi să o agaţe:...
Bruneta asaltată de milionari a dezvăluit cum încearcă bărbaţii însuraţi să o agaţe: Întotdeauna găsesc o cale
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
Se dau VOUCHERE pentru RENOVAREA locuințelor. UNDE se depun CERERILE
Se dau VOUCHERE pentru RENOVAREA locuințelor. UNDE se depun CERERILE
Antena 1 dă în judecată Pro TV. Scandal uriaș din cauza chefilor Scărlătescu,...
Antena 1 dă în judecată Pro TV. Scandal uriaș din cauza chefilor Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu
Angajații au drepturi și nu le cunosc. Ce poți face când ești concediat
Angajații au drepturi și nu le cunosc. Ce poți face când ești concediat
Răsturnare de situaţie în cazul Florin Piersic. Cum l-au găsit medicii
Răsturnare de situaţie în cazul Florin Piersic. Cum l-au găsit medicii
„Atacul fulger al lui Putin trezește Europa”. Cum s-a transformat invazia rusă în...
„Atacul fulger al lui Putin trezește Europa”. Cum s-a transformat invazia rusă în Ucraina într-o „provocare epocală” pentru regiune | Analiză
Zodia care va plânge cu lacrimi amare în weekend. Va avea parte de...
Zodia care va plânge cu lacrimi amare în weekend. Va avea parte de un mare ghinion