Life

Dan Negru, revoltat în mediul online: „Îngenuncheat de un derbedeu”. De ce este supărat prezentatorul

Dan Negru, revoltat în mediul online. De ce este supărat prezentatorul de la Kanal D și ce îl nemulțumește atât de tare.
04.04.2023 | 09:25
Dan Negru revoltat in mediul online Ingenuncheat de un derbedeu De ce este suparat prezentatorul
Dan Negru, revoltat. Situația care îl nemulțumește teribil. Foto: Captură Kanal D
ADVERTISEMENT

Dan Negru, revoltat în mediul online. Ce a pățit prezentatorul de televiziune și de ce este așa de supărat. El și-a spus oful pe rețelele de socializare.

Dan Negru, revoltat. Situația care îl nemulțumește teribil

Dan Negru a povestit că este foarte supărat pe rețelele de socializare. Prezentatorul de televiziune a vorbit despre noile reguli din școala românească.

ADVERTISEMENT

Astfel, vedeta de la Kanal D A mărturisit că legea potrivit căreia copiii nu mai pot fi exmatriculați din școli i se pare una foarte proastă.

Dar Dan Negru nu s-a oprit aici și a povestit că atunci când era el în clasa a VIII-a, un coleg a fost exmatriculat. Acela a fost un exemplu pentru întreaga clasă pentru a se purta mai bine.

ADVERTISEMENT

Doar că același lucru nu se mai poate întâmpla și în școala românească de astăz. Ttotul pentru că legea nu mai permite ca elevii să fie exmatriculați.

“Când eram în clasa a VIII, țin bine minte, l-au exmatriculat pe Cristi B. Lecția ne-a prins bine nouă, celor rămași, pentru că a cumințit toată școala. Azi, elevii nu mai pot fi exmatriculați!”, a scris acesta.

ADVERTISEMENT

Dan Negru crede că profesorul poate fi „îngenuncheat de un derbedeu”

Prezentatorul de televiziune a spus că în ziua de astăzi profesorii sunt îngenunchiați de „derbedei” și nu pot face nimic pentru că legea este de partea copiilor. Dan Negru a făcut chiar un apel pentru ca profesorilor să le fie redată puterea din cadrul clasei.

„De la 1 septembrie au dat legea. Degeaba campaniile anti-drog din zilele astea dacă profesorul e îngenuncheat de un derbedeu. Exmatriculați loazele din școli ! Redați-le puterea profesorilor!”, spune realizatorul TV.

ADVERTISEMENT

Dan Negru a mai spus că profesorii umblă în vârful picioarelor în sala de clasă pentru a-i trata bine pe elevi. El chiar a spus că „cirezile de proști” sunt acum cele protejate de lege.

“Azi profesorii umblă-n vârful picioarelor să nu-i deranjeze pe elevi. Profesorul care-i spune unui elev că-i prost ajunge breaking news la televiziuni.

Cică spunându-i adevarul, elevul poate să cadă in depresie. Cirezile de proști sunt protejate de lege!”, a mai scris prezentatorul TV.

ADVERTISEMENT
Tags: