Fotbal international

Dan Petrescu crede că Viitorul va întoarce rezultatul cu Gent în Europa League! ”FCSB și Craiova au avut adversari modești”

26.07.2019 | 20:58
Dan Petrescu crede ca Viitorul va intoarce rezultatul cu Gent in Europa League FCSB si Craiova au avut adversari modesti

Antrenorul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a analizat prestația formațiilor românești în cupele europene și crede că FC Viitorul va întoarce rezultatul cu Gent la returul din turul doi preliminar din Europa League. ”Bursucul” le-a felicitat pe FCSB și Universitatea Craiova că au tratat serios partidele deși au avut adversari modești.

Dan Petrescu crede că Viitorul va întoarce rezultatul cu Gent în Europa League: ”Eu chiar sper și cred”

”Dacă Viitorul pierdea cu 6-1, spuneam că e greu să întoarcă. La 6-3 și la cum îi știu pe Gică și echipa lui, cred că poate să bată 3-0 sau 4-1. La ce joc ofensiv are Viitorul, orice e posibil. Gent nu are multe meciuri în picioare, se poate întoarce. Eu chiar sper și cred, pe cuvânt! Am înțeles că au mai avut ocazii pe final, nu am văzut meciul. Ar fi ratat Drăguș. De marcat trei goluri la retur, sigur vor marca. Acum, treaba e să nu primească”, a declarat Dan Petrescu despre meciul retur dintre FC Viitorul și Gent, din turul doi preliminar al Europa League.

”La FCSB și Craiova rezultatele sunt foarte bune. Bine, adversarii lor au fost modești însă, asta e realitatea. Noi și Viitorul am înfruntat echipe de alt nivel. Au meritul că au tratat cu seriozitate, am văzut atâtea surprize în ultimele zile”, a mai spus tehnicianul formației CFR Cluj într-o conferință de presă înaintea meciului cu Dinamo București, din etapa a treia a Ligii 1.

Gică Hagi le dă indicații elevilor săi la meciul Gent – FC Viitorul din Europa League

Duckadam nu dă nicio șansă Viitorului

CFR Cluj a învins Maccabi Tel-Aviv, scor 1-0, în prima manșă din Champions League, în timp ce în meciurile tur ale echipelor românești din Europa League s-au înregistrat următoarele rezultate: Alashket – FCSB 0-3, Honved Budapesta – Universitatea Craiova 0-0 și Gent – FC Viitorul 6-3. Dacă Dan Petrescu este de părere că formația lui Gheorghe Hagi poate întoarce soarta calificării, președintele de imagine al clubului FCSB, Helmuth Duckadam, nu le dă nicio șansă constănțenilor.

La finalul întâlnirii din Belgia, Gică Hagi s-a arătat nemulțumit de jocul prestat de elevii săi în prima repriză, dar este încrezător pentru retur. ”Regele” a dezvăluit că la Ovidiu formația sa trebuie să facă un meci perfect pentru a accede în faza următoare a competiției. La revenirea în țară, președintele Viitorului, Gheorghe Popescu, a explicat motivele înfrângerii dure din partida cu Gent. Fostul mare internațional român a vorbit despre lipsa de experiență a jucătorilor și de greșelile uriașe comise pe faza defensivă, dar rămâne încrezător în șansele formației sale de a se califica mai departe.

Tags: