Fotbal international

Dan Petrescu, reacție incredibilă când a fost întrebat dacă joacă George Țucudean în CFR – Maccabi. “Nici de glumă nu e bună!”

24.07.2019 | 08:43
Dan Petrescu reactie incredibila cand a fost intrebat daca joaca George Tucudean in CFR  Maccabi Nici de gluma nu e buna

CFR Cluj se pregătește pentru turul 2 preliminar al Champions League, acolo unde se va duela cu Maccabi Tel Aviv, iar Dan Petrescu a avut o reacție incredibilă când a fost întrebat dacă George Țucudean va juca în prima manșă care va avea loc azi, de la ora 21.00, pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu din Cluj Napoca.

Joacă George Țucudean în CFR Cluj – Maccabi?

Dan Petrescu a anunțat că George Țucudean nu este disponibil pentru partida cu Maccabi Tel Aviv din turul 2 preliminar al Champions League, toate acestea deoarece atacantul se pregătește în sala de forță după cea de-a treia operație suferită la inimă.

“Țucudean să intre în teren? Păi nu a făcut niciun antrenament cu echipa, cum să joace? Cred că glumiți! Nici de glumă nu e bună, dacă nu s-a antrenat deloc, cum să joace? Din păcate pentru noi, nicio șansă. Când o să îl văd pe teren, va zic când revine. Deocamdată e în sală, face antrenamente în sală”, a spus Dan Petrescu la o conferință de presă susținută înaintea meciului cu Maccabi Tel Aviv.

George Țucudean salută publicul după Sepsi - CFR Cluj. Sursă foto: sportpictures.eu
George Țucudean salută publicul după Sepsi – CFR Cluj. Sursă foto: sportpictures.eu

George Țucudean e pe lista UEFA

George Țucudean nu a fost trecut de Dan Petrescu pe lista CFR-ului pentru primul tur preliminar al Champions League, cu Astana, toate acestea deoarece a fost în Viena pentru o nouă intervenție chirurgicală. Antrenorul l-a trecut pe listă pentru turul 2, cu speranța că se va putea baza pe serviciile lui în meciul retur din Israel care va avea loc miercuri, 30 iulie, de la ora 20.00.

Atacantul care a trecut și pe la FCSB și Dinamo a decis să se opereze la inimă deoarece se speria de câte ori îi creștea pulsul. Țucudean a făcut o intervenție minim invazivă, o ablație, toate acestea după ce a moștenit de la tatăl său sindromul Wolff-Parkinson-White. Prima operație a avut loc pe 17 martie, a doua zi după meciul jucat de CFR Cluj la Ovidiu.