Life

Dan Puric, dezvăluiri despre drama care i-a marcat viața. Are legătură cu moartea fiului său, Alexandru

Dan Puric, detalii despre moartea fiului său la doar 10 luni. Alexandru a lăsat un gol în inima actorului și eseistului român.
30.12.2022 | 11:19
Dan Puric dezvaluiri despre drama care ia marcat viata Are legatura cu moartea fiului sau Alexandru
Dan Puric, detalii despre moartea fiului său la doar 10 luni. Alexandru a lăsat un gol în inima actorului. Sursa foto: captură video Youtube
ADVERTISEMENT

Autorul cărților Despre omul frumos și Cine suntem a făcut o serie de dezvăluiri despre drama care i-a marcat viața. Are legătură cu moartea fiului său, Alexandru, care a încetat din viață din cauza unei boli grave.

Dan Puric, detalii despre moartea fiului său la doar 10 luni. Alexandru a lăsat un gol în inima actorului

Dan Puric a trecut de-a lungul celor 63 de ani prin mai multe drame și suferințe, una dintre acestea fiind legată de moartea primului său băiat. Militantul politic a rămas marcat de trecerea în neființă a fiului său la numai 10 luni.

ADVERTISEMENT

Această tragedie l-a apropiat mai mult de Dumnezeu. În perioada respectivă vedeta locuia într-un bloc din Botoșani și era angajat al teatrului din localitate.

„Moartea primului meu copil, Alexandru, la doar 10 luni, de la o encefalită, m-a marcat definitiv, pentru tot restul vieţii. Şi gata! Când ţi se întâmplă aşa ceva, pe urmă ţi se poate întâmpla orice.

ADVERTISEMENT

Nu poţi să spui că uiţi un asemenea lucru, pentru că, de fapt, nu te uită el. Paradoxal, drama asta m-a apropiat foarte mult de Dumnezeu. Atunci am simţit că e acolo, cu mine. Aş fi înnebunit dacă nu ar fi existat taina asta.

Fiul meu era de o frumuseţe extraordinară. Atunci am simţit concret existenţa lui Dumnezeu. În clipa în care e ruptura aceea, numai Dumnezeu te ține”, a povestit Dan Puric pentru ziarulmetropolis.ro.

ADVERTISEMENT

Dan Puric, marcat de moartea fiului și a mamei sale

Dan Puric a rămas marcat de moartea fiului său, Alexandru, dar și de cuvintele unui vecin care l-a scos din suferință. Bărbatul care lucra la circ a venit la priveghi și a început să-l facă să râdă, să uite prin ce trece.

În plus, actorul nu a trecut doar prin aceste momente dureroase, ci și prin faptul că și-a pierdut mama. Vedeta i-a fost alături femeii până în ultimele zile de viață și chiar a dormit cu ea în pat.

ADVERTISEMENT

La rândul său Dan Puric a fost la un pas de moarte de mai multe ori, una dintre experiențe fiind când s-a electrocutat în timp ce era la pește. La momentul respectiv a fost preluat de ambulanță și dus la spitalul din Nehoiu, locul unde a crescut.

ADVERTISEMENT
Tags: