Sport

Dan Șucu, criticat după ce nu a luat atitudine în urma jignirilor lui Gigi Becali: „De ce taci, ți-e frică de el?”

Dan Șucu, acționarul majoritar al Rapidului, a fost pus la zid după ce a evitat să îi răspundă dur lui Gigi Becali. Basarab Panduru acuză
28.06.2023 | 12:06
Dan Sucu criticat dupa ce nu a luat atitudine in urma jignirilor lui Gigi Becali De ce taci tie frica de el
Dan Șucu a fost desființat de Gigi Becali după ce Rapid a susținut regula U21. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Dan Șucu nu a dorit să intre într-un război deschis cu Gigi Becali, însă această decizie l-a făcut să fie taxat la nivel de capital de imagine. Unul dintre cei mai vehemenți a fost Basarab Panduru.

Dan Șucu l-a dezamăgit pe Basarab Panduru: „Nu mi se pare normală reacția. Trebuia să răspunzi”

Basarab Panduru consideră că Dan Șucu a procedat greșit că nu l-a pus la punct pe Gigi Becali: „Nu mi se pare normală reacția lui Șucu. Adică te face sclav întruna şi nu zici absolut nimic. Trebuia să răspunzi. Eşti făcut în ultimul hal.

ADVERTISEMENT

De ce taci, ţi-e frică de Becali? Am văzut că altora le răspunzi. Dar aici gata. Sau aştepţi să faci un pomelnic, când îţi scrie altcineva, să ne spui atunci cum stau lucrurile”, a declarat fostul mare jucător al Stelei, la Orange Sport.

Analistul TV e de părere că omul de afaceri ar fi avut o reacție mult mai dură dacă nu ar fi fost vorba de patronul FCSB-ului: „Orice trebuia să spună Șucu, dar nu ce-a spus. Nu poate să te facă cineva sclav întruna şi tu să zici că nu comentezi. Te face cum vrea şi nu zici absolut nimic pentru că e Gigi Becali?”.

ADVERTISEMENT

Dan Șucu, declarații după jignirile lui Gigi Becali: „Nu voi comenta afirmațiile nimănui”

Dan Șucu nu a dorit să intre în polemică cu Gigi Becali: „Nu voi comenta afirmațiile nimănui. Vă pot spune doar că o schimbare de regulamente, una importantă, trebuie discutată cu fiecare dintre noi, în parte.

Așa ceva se negociază în avans, apoi se merge cu chestiunea respectivă la vot. Ea trebuia discutată cu cluburile de cel care o inițiază, să vadă dacă au același punct de vedere. Altfel, când ajungi la vot te trezești că lumea nu are aceeași viziune”, a spus omul de afaceri, potrivit prosport.ro.

ADVERTISEMENT

Cum l-a atacat Gigi Becali pe patronul Rapidului: „Nenea Șucu, sclav!”

Gigi Becali a fost foarte deranjat de votul Rapidului pentru susținerea regulii U21: „FC Rapid – sclav. Nenea Șucu, sclav. Se dă patron de mobilă și deștept pe la televizor, că el vorbește în funcție de regulamente. Se dă deștept, dar vrea să fie sclav. El e patron și vrea să fie sclav. Cel mai mult m-a dezamăgit Rapid, Șucu, sclav. Asta m-a dezamăgit ce mai mult.

Nu cred că a venit fără mandat de la Șucu. El e patron, adică nu e. E sclav. Toți sunt sclavi. A putut el (n.r. Burleanu) să îi convingă pe sclavi. Daniel Niculae, Dan Șucu… ce zic ei: ‘Am vorbit cu Burleanu, ne ajută și pe noi, arbitrajul, cutare…’. Tot sclavi, tot vor să îi ajute oamenii, să primească ceva de la stăpân. Sclavul vrea să fie stăpânit.

ADVERTISEMENT

Cel mai mult m-a dezamăgit Rapidul sclav! Şucu, sclav! Asta m-a dezamăgit cel mai mult. Nu venea votul fără mandatul lui Şucu, dar el e sclav. Dinamo nu m-a dezamăgit, că ei oricum sunt sclavi. Domnule că vă dăm o hârtie, că sunteţi în insolvenţă. Pentru ce să vrei să fii obligat să bagi jucător U21? Ei aşa vor. Burleanu e stăpân de sclavi, iar ei sunt Iacob, Şucu. Ce scrie aici? Vrei să fii sclav sau nu vrei şi ei au votat ‘da, vreau să fiu sclav’. Aici nu e împotriva a ceva”. 

ADVERTISEMENT
Antrenor nou în Superliga! A semnat cu 2 zile înainte de startul sezonului:...
Antrenor nou în Superliga! A semnat cu 2 zile înainte de startul sezonului: „Bun venit!”
România, țara extremelor: pericolul de care ar trebui să ne ferim, ca să...
România, țara extremelor: pericolul de care ar trebui să ne ferim, ca să nu ne păcălim încă o dată
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al...
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al României. Cum a ajuns fiica dictatorilor României exilată în locuința acestuia
Povestea elevului de la Centrul de Detenţie care a luat 10 la Matematică...
Povestea elevului de la Centrul de Detenţie care a luat 10 la Matematică la Bac. Visează să dea la Drept
Cum a putut-o numi Monica Gabor pe fiica ei, după ce Irina a...
Cum a putut-o numi Monica Gabor pe fiica ei, după ce Irina a părăsit România, unde a venit pentru a-şi vedea tatăl la azil!
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
HARTA URȘILOR din ROMÂNIA! Unde e PERICULOS să MERGI
HARTA URȘILOR din ROMÂNIA! Unde e PERICULOS să MERGI
Răsturnare de situație. De ce a murit tânăra atacată de urs la Bușteni....
Răsturnare de situație. De ce a murit tânăra atacată de urs la Bușteni. Medicii au stabilit totul
Drumul care îi scapă pe șoferi de traficul infernal. Acces mai rapid spre...
Drumul care îi scapă pe șoferi de traficul infernal. Acces mai rapid spre mare
Irina Columbeanu, criticată dur pe internet. Cum s-a filmat fiica lui Irinel într-o...
Irina Columbeanu, criticată dur pe internet. Cum s-a filmat fiica lui Irinel într-o cameră de hotel din Milano. ”S-a dus inocența! Pe urmele mamei, din păcate”
„Cum să îi fie ruşine?” Reacția lui ÎPS Teodosie, după ce o femeie...
„Cum să îi fie ruşine?” Reacția lui ÎPS Teodosie, după ce o femeie căsătorită s-a plâns de o situație care pare rușinoasă pentru familia ei
Secretul longevității Sofiei Vicoveanca, la 82 de ani: „Eu mănânc fructele, nu le...
Secretul longevității Sofiei Vicoveanca, la 82 de ani: „Eu mănânc fructele, nu le storcesc pe față!”. De ce se ferește total, ca să nu-și distrugă vocea?