Life

Dana Budeanu face noi victime. Ce a enervat-o pe vedetă: ”De ce minți că nu ai?”

Dana Budeanu face noi victime. Celebra vedetă este extrem de deranjată de atitudinea anumitor femei. Ce a enervat-o pe aceasta?
28.04.2023 | 18:14
Dana Budeanu face noi victime Ce a enervato pe vedeta De ce minti ca nu ai
Ce a enervat-o pe Dana Budeanu de această dată. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dana Budeanu se declară enervată de atitudinea anumitor femei. De această dată, subiectul abordat de celebra creatoare de modă a fost cel legat de operațiile estetice. Asta în condițiile în care unele persoane nu recunosc că au apelat la ajutorul medicului estetician.

Dana Budeanu, critici dure le adresa unor vedete din România

Dana Budeanu este cunoscută pentru stilul ei aparte de a spune lucrurilor pe nume. Dacă înainte de Paște, vedeta le critica pe femeile care nu petrec timp prea mult în bucătărie pentru a prepara diferite mâncăruri tradiționale, iată că de această dată, ”victimele” au fost altele.

ADVERTISEMENT

Celebra creatoare de modă le-a criticat aspru pe vedetele care au operații estetice, dar care nu recunosc acest lucru. Dana Budeanu nu este contra acestor intervenții. Singurul lucru deranjant este faptul că unele femei preferă să ascundă că au trecut pragul cabinetului medicului estetician.

Iar în opinia ei lucrurile sunt cu atât mai grave atunci când schimbările sunt vizibile. Injectarea buzelor este una dintre cele mai frecvente intervenții, iar multe vedete apelează la ea. Cu toate astea, puține recunosc că au făcut acest lucru.

ADVERTISEMENT

Dana Budeanu le recomandă celor care se încadrează în această categorie să fie sincere. Vedeta a spus că în loc să mintă, mai bine evită să dea un răspuns. Nu vor avea nimic de câștigat dacă încearcă să îi păcălească pe cei din jurul lor.

„Știi ce s-a întâmplat? Lor li s-a umflat buza atunci când erau însărcinate și când au slăbit, au rămas cu buzele. Se vede că ești raton, rățoi expandat, Donald Duck. Se vede că ți-ai băgat în gură. Din profil toate arătați ca și cum aveți niște flecuri, în loc de buze, băgate în față, ca niște branțuri.

ADVERTISEMENT

Se vede! De ce minți că nu ai? Care e ideea? Te-a întrebat cineva dacă ai? Care e scopul ca tu să arăți în halul ăla? Mai bine nu spui. Nu răspunzi și aia e, dar nu minți”, este de părere Dana Budeanu.

Ce spune vedeta despre operațiile estetice

Iar mesajul vedetei nu s-a oprit doar aici. Creatoarea de modă are o problemă și cu medicul ales de unele vedete. Mai exact, pentru a economisi bani, unele dintre ele aleg să meargă la oameni care nu au ”nicio legătură cu această meserie”.

ADVERTISEMENT

Ea a dat exemplu vedete precum Angelina Jolie, Jennifer Lopez ori Beyonce. Acestea au doctorii lor, care lucrează doar cu ele. Tocmai din acest motiv, în cazul acestora rezultatele sunt impecabile. La finalul postării, vedeta le-a recomandat celor care vor să apeleze la un medic estetician să se documenteze bine.

De asemenea, aceasta a mai adăugat că nimeni nu trebuie să se uite la bani dacă face acest pas. Menționăm că la rândul ei, Dana Budeanu are și ea intervenții estetice, însă nu la nivelul feței, ci doar la nivelul bustului.

ADVERTISEMENT
Tags: