Life

Bianca Drăgușanu a bifat o nouă operație estetică. Blondina și-a mărit buzele din nou

Biana Drăgușanu nu are nevoie de nicio prezentare, toată lumea știe că este adepta intervențiilor estetice și că nu se oprește până nu ajunge la cea mai bună formă.
19.01.2022 | 17:41
Bianca Dragusanu a bifat o noua operatie estetica Blondina sia marit buzele din nou
Bianca Drăgușanu, o fire cameleonică. Blondina a recurs la o nouă operație estetică la buze. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fosta asistentă a lui Dan Capatos a bifat o nouă operație estetică la nivelul buzelor, asta după ce recent mărturisea că este pregătită să-și topească acidul injectat până acum.

Blondina nu a stat prea mult pe gânduri și a mers în cabinetul medicului unde și-a mărit din nou buzele. Acum vedeta este mulțumită din plin de alegerea făcută.

ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu și-a etalat noua înfățișare la scurt timp după intervenție, dovadă că nu ascunde niciuna dintre intervențiile pe care și le face.

Bianca Drăgușanu, o fire cameleonică. Blondina a recurs la o nouă operație estetică la buze

Fire camelonică, fosta iubită a lui Alex Bodi a ales de această dată să-și mărească buzele exagerat de mult, acestea având un volum impresionant.

ADVERTISEMENT

Din imaginile postate pe rețelele de socializare se poate observa cu ochiul liber schimbarea suferită de Bianca Drăgușanu, care este mândră de look-ul actual.

Vedeta este de părere că operațiile estetice nu sunt deloc prea mult, ci sunt realizate pentru a se simți bine în propria piele, cât și pentru o carte de vizită excelentă.

ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină simte că nu are niciun complex și că operațiile estetice suferite sunt o investiție pentru că imaginea este cea care îi aduce foarte mulți bani.

„Când tu simți că ai un complex și crezi că chestia asta poate remedia ceva la atitudinea ta sau la starea ta, fă-o! Pe mine m-au schimbat în totalitate aceste schimbări, iar eu am investit mereu în ceea ce mi-a adus bani.

ADVERTISEMENT

Adică eu investesc în imaginea mea și în mine pentru că eu produc banii. Eu vând imaginea mea. 

Sunt în cea mai bună variantă a mea deoarece mereu îmi place să fac un update, atâta timp cât mă simt bine în pielea mea.

Nu mi-am scos coaste, dar la un moment dat din dorinţa asta de a… pentru că se exagerează foarte mult, i-am zis doctorului meu: Haide, domne’, să facem!

Şi mi-a zis: Doamne fereşte, eşti nebună? Pentru ce, că n-ai nevoie?”, spunea în urmă cu ceva timp Bianca Drăgușanu, în cadrul unei emisiuni TV, notează clickpentrufemei.ro.

ADVERTISEMENT