Life

Dana Budeanu, cliente noi înaintea Paştelui. Le-a făcut zob pe femeile care nu gătesc în această perioadă

Dana Budeanu le-a umilit public pe toate femeile care nu gătesc mâncăruri de Paște. Ce a putut să spună creatoarea de modă?
13.04.2023 | 12:48
Dana Budeanu cliente noi inaintea Pastelui Lea facut zob pe femeile care nu gatesc in aceasta perioada
Dana Budeanu, replici acide pentru femeile care nu gătesc de Paște. Sursă foto: Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dana Budeanu are un stil aparte. Aceasta poate fi extrem de dură în anumite situații. Așa s-a întâmplat și de această dată, când celebra creatoare de modă a vorbit despre femeile care nu gătesc mâncăruri de Paște. Ce a putut să spună aceasta?

Dana Budeanu, replici acide pentru femeile care nu gătesc de Paște

Dana Budeanu a vorbit despre pregătirile pentru Paște, dar și despre ceea ce ar trebui să facă femeile. Aceasta le numește ”amețite” pe cele care aleg să nu gătească în perioada sărbătorilor. ”Numai amețitele nu gătesc de Paște. Femeile adevărate o ard Sanda Marin!”, a fost mesajul care a apărut pe pagina oficială de Facebook a Danei Budeanu.

ADVERTISEMENT

Mai departe, aceasta a prezentat și numeroase argumente solide pentru a-ți susține ideea. Dana Budeanu consideră că treaba din bucătărie este una pentru femei. De asemenea, ea a vorbit și despre implicare bărbaților în procesul de pregătire al preparatelor pentru masa de Paște.

Aceasta este de părere că niciun bărbat nu se trezește dimineața pentru a face astfel de lucruri. De cealaltă parte, femeile în schimb au o cu totul altă datorie. De asemenea, celebrul designer mai vorbește și despre ”criza” pe care mulți o au de Paște, atunci când vine vorba de masa de sărbătoare.

ADVERTISEMENT

”Nu există instinct masculin care se trezește de dimineață, pune oala la fiert cu oțet, aruncă vopseaua și scoate ouăle cu lingura. Nu, tu ești femeie. Te trezești dimineața cu cealaltă femeie și vopsiți ouă împreună. (…). 

Pentru ce este criza asta de Paște? De când se mănâncă și sarmale de Paște? De Paște se mănâncă miel. Plecați de nebune peste tot să cumpărați. Nu vă e rușine? Că e ditai lista la restaurante cu meniul de Paște”, spunea Dana Budeanu.

ADVERTISEMENT

Ce spunea vedeta despre influencerițele care gătesc

Și nu este prima oară când Dana Budeanu le critică pe femei pentru modul în care gătesc sau nu. La un moment dat, aceasta avea o postare acidă despre influencerițele care ajung să devină gospodine peste noapte.

Ea sublinia faptul că numeroase vedete au început să prepare diferite rețete și să le facă publice. Mai mult de atât, acestea vin și cu sfaturi pentru feluri e mâncare sănătoase deși nu au cunoștințe neapărat în acest domeniu.

ADVERTISEMENT

În acest sens, Dana Budeanu a avut niște replici destul de acide spunând că niciodată nu s-ar inspira de astfel de persoane. De asemenea, vedeta sublinia și faptul că bucătarii adevărați nu învață să gătească de pe internet, la fel cum o fac respectivele ”dive”.

ADVERTISEMENT