Life

Dana Marijuana e îndrăgostită! Ce spune ”cea mai fidelă fată” despre noul iubit: „M-a scos din întuneric”! Exclusiv

Dana Marijuana, pe numele ei real Dana Coteanu, a vorbit despre relația cu actualul partener, bărbatul care a venit ca o salvare în viața ei.
17.01.2023 | 14:00
Dana Marijuana e indragostita Ce spune cea mai fidela fata despre noul iubit Ma scos din intuneric Exclusiv
Dana Marijuana, cea mai fidelă fată, e îndrăgostită / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Dana Marijuana a trecut, în 2022, prin unul dintre cele mai cumplite episoade din viața ei. Iubitul său, Daniel Burlacu, în vârstă de 49 de ani, a murit în urma unui cumplit accident. Încă o dată, viața artistei a fost dată peste cap și deși credea că nu mai are puterea necesară să o ia, din nou, de la capăt, s-a produs o minune! În exclusivitate pentru FANATIK, vedeta a vorbit despre ce se petrece cu ea.

Dana Marijuana, dezvăluiri exclusive despre noul ei iubit

Pierderea unei persoane apropiate este, întotdeauna, un eveniment greu de digerat. Se spune că timpul ne ajută să uităm, dar nu este deloc așa. De fapt, timpul ne ajută să acceptăm, lucru ce s-a întâmplat și cu Dana Marijuana, în momentul critic în care a aflat de moartea fostului iubit.

ADVERTISEMENT

Trecută deja prin experiențe de viață de tot felul, „cea mai fidelă fată” a depășit momentul și chiar și-a găsit liniștea în brațele altui bărbat care a ajutat-o mult să uite cele întâmplate.

În exclusivitate pentru FANATIK, Dana Marijuana a vorbit despre relația cu actualul partener, despre cum a petrecut sărbătorile, dar și despre planurile pe care le are în 2023.

ADVERTISEMENT

Dana Marijuana: ”Sunt bine, sunt fericită, vindecată”

– Dana, cum ai petrecut sărbătorile, unde ai fost?

Acasă, cu familia mea. Nu am vrut nimic spectaculos anul acesta, doar liniște și persoanele dragi alături de mine.

– Cum ești acum, atât din punct de vedere personal, cât și profesional? Ești o femeie puternică și mereu ai demonstrat că te poți reinventa, indiferent de situație. Am văzut că iubești din nou. Cum te simți, ești fericită?

ADVERTISEMENT

Mă simt perfect, consider că este ultimul meu nivel și cel mai înalt. Sunt bine, sunt fericită, vindecată și aștept să văd ce-mi rezervă fiecare zi din viața mea.

– Cum te înțelegi cu noul tău partener de viață?

Perfect, chiar perfect. Este un bărbat deosebit care a avut răbdare cu mine, care m-a încurajat și mi-a dat putere întotdeauna.

ADVERTISEMENT

Ce spune despre noul iubit: ”E un înger”

– Cum ai trecut peste drama pierderii fostului iubit? Ai suferit, ți-a fost greu? Cine a fost alături de tine în toată acea perioadă grea?

E o poveste cu sfârșit tragic, mi-e greu să explic… noul meu partener m-a preluat cu toate greutățile și în momentele mele de cumpănă a fost alături de mine, e un înger care m-a luat de mână și m-a scos din întuneric. Este tot ce aveam nevoie, fix când aveam nevoie!

Dana Marijuana: „Am câștigat și la jocuri de noroc”

– Care a fost, pentru tine, cel mai greu moment din viața ta și cum ai reușit să-l depășești?

La naștere, cu primul copil. Eram în travaliu, în dureri și nu aveam ce să fac decât să suport, am depășit momentul după naștere. Cred că orice mamă știe despre ce vorbesc și despre cât de greu poate să fie acest moment…

– Te consideri o femeie norocoasă? Ai câștigat vreodată la loto, jocuri de noroc?

Am câștigat… puțin, nu mult, dar nu sunt adepta lor. Consider că pot câștiga mult mai mult prin muncă, având și satisfacția mai mare. E altceva atunci când muncești banii, îi prețuiești mai mult și te bucură mult mai tare.

Dana Marijuana lucrează la piese noi

– Crezi în horoscop, în zodii? Ești printre oamenii aceia care se uită dimineața la televizor și ascultă ce se spune despre zodia lor?

Da, cred. Ori de câte ori am ocazia, citesc sau ascult horoscopul. În multe dintre lucruri și caracteristici chiar mă regăsesc.

– Ce proiecte noi ai?

Am trei piese muzicale în lucru, îmi doresc să merg la concerte și să mă reapuc de creat bijuterii.

– Ce îți dorești să faci în 2023? Ce vrei să-ți aducă anul acesta?

Îmi doresc să fim bine în tot ceea ce vrem să facem și să reușim tot ceea ce ne propunem. Doamne ajută!

ADVERTISEMENT