Life

Dana Roba a reacționat după acuzațiile Narcisei Balaban: “Nu mă interesează”

Dana Roba răspunde acuzațiilor pe care i le aduce Narcisa Bălăban, fosta soție a lui Nicolae Guță. Ce a transmis make-up artista.
28.08.2023 | 21:15
Dana Roba a reactionat dupa acuzatiile Narcisei Balaban Nu ma intereseaza
Ce acuzații îi aduce Narcisa Bălăban Danei Roba. Sursa foto: facebook, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dana Roba reacționează după ce Narcisa Bălăban i-a adus acuzații dure, în mediul online, referitoare la noua relație, cu Beniamin, pe care make-up artista a recunoscut-o în exclusivitate pentru FANATIK. Cele două au o rivalitate mai veche, de când se ”luptau” pentru a fi împreună cu artistul Nicolae Guță.

Ce spune Dana Roba despre acuzațiile Narcisei Bălăban la adresa ei

Dana Roba a stârnit o serie de controverse după ce a mărturisit că are, într-adevăr, o relație cu Beniamin, care s-a legat la scurt timp după ce a fost bătută cu ciocanul în cap de fostul soț, Daniel Balaciu. Narcisa Bălăban este unul dintre cei care o pun la zid pe make-up artistă.

ADVERTISEMENT

Narcisa Bălăban a declarat într-un filmuleț pe Tik-Tok faptul că Dana Roba și Beniamin au fost amanți și că, astfel, make-up artista l-a înșelat pe fostul ei partener de viață. Mai mult, o acuză pe Dana Roba că din banii care i s-au donat pentru a se opera în urma bătăii i-a cumpărat mașină lui Beniamin.

”Dacă erai femeie serioasă nu ți lăsai bărbatul în casă ca să trăiești cu amantul de care zici ca l-ai cunoscut prin spitale. Ai dat altă vrăjeală la fraieri ca să-ți doneze lumea ca ai nevoie de bani pentru operații.

ADVERTISEMENT

Ți-au dat (oamenii, n.r) 20.000 de euro, ca să-i iei mașină la amant. Acum să-ți doneze fraierii să faci nuntă, să vezi tu ce-ți mai faci. Ești o prefăcută, te faci că ești pocăită și ai premoniții (…)”, a declarat Narcisa Bălăban pe Tik-Tok.

Dana Roba: ”Nu vreau să comentez nimic”

Dana Roba a aflat de spusele rivalei sale. Contactată de jurnaliști pentru a afirma ceva în apărarea sa, Dana Roba s-a abținut. Nu a dorit să-și exprime părerea, deoarece nu o interesează subiectul. De altfel, a subliniat că nu folosește aplicația Tik-Tok.

ADVERTISEMENT

”Nu vreau să comentez nimic, nici măcar nu am TikTok, nu știu nimic, nu am TikTok și nu sunt curioasă să-mi fac. Nu știu, nici nu mă interesează!”, a fost răspunsul Danei Roba pentru Spynews.

Cum a început relația dintre Dana Roba și Beniamin

Într-un interviu în exclusivitate pentru FANATIK, Dana Roba a dezvăluit că se cunoștea de mai mult timp cu Beniamin, dar că o dragoste s-a înfiripat între ei în timp ce ea era internată în spital, din cauza bătăii. Bărbatul a cucerit-o prin grija pe care i-a oferit-o.

ADVERTISEMENT

”Da, Beniamin este noul meu iubit. E greu de explicat, e prea lungă povestea cum m-a cucerit. Dar m-a cucerit la spital. Omul ăsta venea la spital, îmi aducea flori, mâncare… A fost alături de mine în cele mai cumplite momente, atunci când eu am ieșit din spitale și nu puteam să mănânc, iar ai mei frați nu puteau să vină la mine.

Nu puteau (frații, n.r) să își lase job-ul. El venea la mine, avea timp pentru că lucrează 24 cu 72 de ore liber. În zilele lui libere venea să îmi dea să mănânc”, a dezvăluit Dana Roba în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT