Life

Fosta soție a lui Nicolae Guță, acuzații grave pentru Dana Roba. Spune că a cheltuit donațiile pe o mașină de lux pentru amantul său

Fosta soție a lui Nicolae Guță a făcut acuzații grave la adresa Danei Roba. Conform ei, a cerut bani de la oameni după necazul său dar i-ar fi cheltuit pe o mașină.
28.08.2023 | 13:48
Fosta sotie a lui Nicolae Guta acuzatii grave pentru Dana Roba Spune ca a cheltuit donatiile pe o masina de lux pentru amantul sau
Fosta soție a lui Nicolae Guță face acuzații grave pentru Dana Roba. Foto Antena 1
ADVERTISEMENT

Fosta soție a lui Nicolae Guță a făcut acuzații grave pentru Dana Roba. Aceasta spune că a „cerșit” donații de la oameni, dar le-a cheltuit după bunul plac.

Fosta soție a lui Nicolae Guță face acuzații grave pentru Dana Roba

Narcisa Balaban, fosta soție a lui Nicolae Guță, a făcut acuzații grave la adresa Danei Roba. Aceasta a spus că make-up artista avea deja amant și a părăsit casa în care stătea cu soțul ei pentru a locui cu acesta.

ADVERTISEMENT

Conform acesteia, Dana Roba avea demult o relație cu Beni, și în niciun caz nu s-a înfiripat ceva între ei după vizita lui la spital.

Dar acuzațiile nu s-au oprit aici. Fosta soție a lui Nicolae Guță a spus că Dana Roba a cerșit bani de la oameni și a primit 20.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Doar că nu i-a folosit pentru operațiile de care are nevoie în continuare, ci ca să-i ia o mașină de lux lui Beni, iubitul său.

Narcisa Balaban, revoltată din cauza Danei Roba

Narcisa Balaban a mai spus și că Dana Roba probabil o să ceară bani și pentru a se mărita cu cel pe care ea îl numește amantul său. Nu în ultimul rând, a acuzat-o că este o prefăcută și că nu crede în pocăința ei.

ADVERTISEMENT

”Dacă erai femeie serioasă nu-ți lăsai bărbatul în casă ca să trăiești cu amantul pe care zici că l-ai cunoscut prin spitale.

Ai dat altă vrăjeală la fraieri ca să-ți doneze lumea că ai nevoie de bani pentru operații. Ți-au dat 20.000 de euro, ca să-i iei mașină la amant.

ADVERTISEMENT

Acum să-ți doneze fraierii să faci nuntă, să vezi tu ce-ți mai faci. Ești o prefăcută, te faci că ești pocăită și ai premoniții (…)”, a spus Narcisa Balaban pe TikTok.

Scandalul dintre cele două este unul mult mai vechi, de pe vremea când Nicolae Guță era însurat cu Narcisa. El avea atunci o relație și cu Dana Roba. Cele două au ajuns chiar să se bată la un moment dat pentru iubirea lui.

ADVERTISEMENT